Bahmuţanu: „Masca mă apără de virus cum mă apără și chiloții la viol”

Share

Adriana Bahmuţanu a devenit, în timp, un arhetip al vulgarităţii şi lipsei din bun-simţ, manifestându-se dincolo de limita suportabilităţii publice.

Bahmuțanu este una din persoanele care au participat, alături de senatoarea Șoșoacă, la protestele din aceste zile împotriva restricțiilor.

”Am venit pentru că am obosit să trăiesc un an în frică. Am obosit să văd cum autoritățile ignoră de fapt cerințele poporului român. Am obosit să port o mască care nu-mi servește la nimic. Mă apără de virus cum mă apără și chiloții la viol.

Deci nu se poate așa ceva. Am obosit să aud de tot felul de măsuri care nu-și dovedesc eficiența. Aș vrea ca Guvernul să fie aproape de popor, aproape de oameni, dar de un an de zile ne înfricoșează. Asta a știut să facă, atât, din păcate” a spus Adriana Bahmuțeanu, citată de Antena 3.

„Vom înființa și noi poliția cetățenilor români! Nu vă puneți cu mine! Știu prea multe despre voi! Am prea multe dovezi împotriva voastră ca să nu vă clătinați și să nu dispăreți la un moment dat din toate structurile politice!

Ați făcut tot ce ați putut ca să nu ajung acolo. Iată că am ajuns datorită poporului!”, a anunțat, la aceste proteste, Diana Șoșoacă.

Share