home EVENIMENT AVERTISMENT: Urmatoarea pandemie (Blogul lui Eufrosin)

AVERTISMENT: Urmatoarea pandemie (Blogul lui Eufrosin)

Share

Am primit acest avertisment prin e-mail si nu stiu daca origineaza de la serviciile secrete, de la un angajat nemultumit al OMS, sau de la vre-un medic cu constiinta – in orice caz, aflati ce ne ameninta. Nu e de gluma cu urmatoarea pandemie!

“Conform experţilor OMS, în viitorul apropiat lumea va fi cuprinsa de o pandemie de guturai elefantin african, de diaree şi gonoreea furnico-ariciasca din Rusia.

Ingrijoratoare pentru epidemiologi este ameninţarea proliferarii a tulpinilor australiene de schizofrenie a ornitorincului şi de hemoroizi “mama Kangaroo”.

Savantii cred ca virusul cel mai periculos este cel al impotenţei caprine, care, deşi nu e o boală mortală, în mod fatal ameninţă omenirea cu dispariţia. Ca urmare a gripei aviare, ne vom confrunta cu boli cumplite, cum ar fi pojarul gândacului de bucătărie, guturaiul pisicesc, scolioza canina şi diareea cetaceică.

Amenintarea sifilisului de popândău este foarte puternică. In acest moment se cerceteaza care sunt necazurile pe care ni le poate aduce vulpea polară! “

Personal cred ca e multa dezinformare in acest comunicat. Adevarata amenintare este gripa peştină! Iata ce nu trebuie sa faceti, pentru a o contracta:

Nu vă lăsaţi familia, prietenii şi cunoscuţii în umbră – împărtăşiţi veştile cu ei, căci nu se ştie niciodată din ce baltă, pădure sau tufiş, poate sări viitoarea ameninţare!

Sursa: Blogul lui Eufrosin

Share