home CORUPTIE, POLITICA Aurelian Bădulescu ar urma să candideze la Primăria Sectorului 3 din partea PSD

Aurelian Bădulescu ar urma să candideze la Primăria Sectorului 3 din partea PSD

Share

Aurelian Bădulescu, dulăul Gabrielei Firea, va fi candidatul PSD la Primăria Sectorului 3. Bădulescu s-a remarcat prin numeroase ieşiri grobiene la adresa celor care o criticau pe Firea.

Actualul primar al Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţa că va candida pe listele unui nou partid, înfiinţat de către apropiaţi de-ai săi. Negoiţă, deşi este fin al cuplului Firea-Pandele, a mai spus că nu o va susţine pe Firea pentru Primăria Generală.

În urmă cu două zile, Bădulescu a dat publicităţii un comunicat de presă, în care l-a acuzat pe Negoiţă de hoţie.

“Lui Robert Negoiţă i se potriveşte zicala: hoţul strigă hoţii! Este ştiut faptul că în Bucureşti cele mai scumpe băncuţe, panseluţe, garduri şi lucrări sunt în Sectorul 3. Se umflă preţul şi de câte 3-4 ori! Robert Negoiţă a devenit primar ca membru PSD şi acum 8 ani, şi acum 4 ani. Sectorul 3 arată bine încă de pe timpul fostului primar, Liviu Negoiţă. El a început reabilitarea blocurilor, amenajarea locurilor de joacă şi a parcurilor. Lumea nu uită!

Contribuţia lui Robert Negoiţă a fost şi este spolierea bugetului Sectorului 3 şi trecerea acestuia prin firme-căpuşă.

Tot spune că el conduce cel mai legal şi transparent sector. Sunt jurist şi vă spun în cunoştinţă de cauză : Dl Robert Sorin Negoiţă este ultimul care să respecte legea în Bucureşti! Ba, îşi face şi un titlu de glorie că ignoră legea, că nu-i pasă de DNA. Strigă mereu prin birou şi prin oraş ca el e mai presus de lege, că nu-l interesează DNA-ul, Curtea de conturi, alte instituţii! Pentru că el are spate!”.

Share