home EVENIMENT Audieri DNA în serie în clanul lui Liviu Dragnea. Laţul se strânge

Audieri DNA în serie în clanul lui Liviu Dragnea. Laţul se strânge

Share

Audieri DNA în serie au loc în aceste momente în rândul membrilor clanului lui Liviu Dragnea. Acesta, public, o ţine în continuare danga cu statul poliţienesc care îi vrea pieirea.

RISE Project: Cine este Liviu Dragnea. Conexiunea cu TelDrum

Fabuloasă este ultima sa ieşire publică de acum câteva momente. Liviu Dragnea susţine că DNA a fabricat probe împotriva sa. Apoi, Direcţia le-ar fi sifonat la RISE Project şi HotNews, ca să înceapă chemările membrilor clanului său.

Dragnea creează astfel o legătură cauzală despre care nu putem afirma că există. Ar trebui să-l credem pe cuvânt, pentru că nu aduce probe. Dacă ne uităm însă la faţa (încă) liderului PSD, vedem că peste el au trecut foarte multe şi e extrem de stresat. A albit complet şi i s-a rărit părul. Are pete roşii pe faţă. E nedormit şi extrem de irascibil.

Audieri DNA. La rând, Marian Fişcuci şi Adrian Simionescu

După audieri DNA intense, fostul deputat Adrian Simionescu a fost pus sub urmărire penală. Urmărirea a fost începută pentru acte de comerț incompatibile cu funcția deținută și complicitate la evaziune fiscală.

Liviu Dragnea: “Mă aştept să fiu audiat de doamna Codruţa Kovesi indiferent ce se întâmplă în ţara asta. Şi dacă plouă”

Omul de afaceri Marian Fișcuci, la data faptei administrator al SC Proinvest SRL, este acuzat de evaziune fiscală. A treia persoană audiată la DNA este Florinel Marinaş, cumnatul lui Liviu Dragnea.

Carmen Dan, în consonanţă cu Daddy. Audieri DNA în curs

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat vineri că are informația certă. Aceasta, în urma verificărilor făcute. Documentul atribuit de RISE Project, într-o anchetă publicată recent, DGIPI, nu e înregistrat în nici o structură a MAI și inițial nu a avut antet.

Dacă Starea Presei ar dezvălui că are informaţia certă că demnitarul este extraterestru din constelaţia Sirius, aţi crede? Starea Presei vă certifică faptul că acest lucru a rezultat în urma verificărilor făcute în toată galaxia. Aţi crede?

Audieri DNA. Săraca Bombonica

“Nu se mai pune problema de anchete corecte”, crede Dragnea. El nu vede nici o problemă în afacerea Belina, susţinând că este vorba despre “un teren transferat la o autoritate publică”, “cu drepturi şi obligaţii”.

“Din moment ce s-a transferat şi cu drepturi, şi cu obligaţii, nu înţeleg unde e greşeala”, a continuat acesta.

Întrebat cum comentează că fosta sa soţie, Bombonica Dragnea, a fost chemata la audieri, liderul PSD a răspuns: “A fost chemată pentru că a fost soţia mea şi e singura să vină şi asta nu o să îmi iert niciodată”

Adică, tradus:

Eu am imunitate, la mine e mai greu cu audierile, că sunt şmecher. Dar pe săraca Bombonica au chemat-o. Nu o să îmi iert niciodată, asta e la limită, cedează şi le spune tot procurorilor DNA.

Share