home CORUPTIE, POLITICA Au apărut colante “Votați USR PLUS”, pentru enervarea electoratului

Au apărut colante “Votați USR PLUS”, pentru enervarea electoratului

Share

Propaganda PSD îmbracă forme groteşti şi este îndreptată făţiş spre partidele din alianţa PNL – USR PLUS, cu agresivitate extraordinară.

Mai mulți locuitori din comuna Sânpetru, Brașov, s-au trezit cu oglinzile retrovizoare de la mașini acoperite cu stickere „votează primar USR PLUS”.

Numai că USR PLUS spune că nici măcar nu a tipărit astfel de colante în această campanie. Metoda este însă cunoscută în subteranele unor partide care fac asta cam în fiecare campanie pentru a enerva alegătorii și a-i monta împotriva unor contracandidați.

„Am primit imagini revoltătoare cu mașini vandalizate cu stickere USR-PLUS. Aceste stickere nu ne aparțin. Nu am tiparit niciun sticker în această campanie.

Acest gest arată mai exact campania mizerabilă care se face în Sânpetru, cu scopul de a defăima echipa USR-PLUS. Am făcut plângere la Poliția Sânpetru si la organele abilitate și sperăm să aflăm cine a pus la cale această acțiune indecentă.

Căutăm potențiale camere de supraveghere care au surprins posibilii vandali, și chiar vă rugăm să ne ajutați în acest sens”, a declarat Vlad Neghină, candidat USR PLUS la Sânpetru.

Share