Au apărut colante “Votați USR PLUS”, pentru enervarea electoratului

Share

Propaganda PSD îmbracă forme groteşti şi este îndreptată făţiş spre partidele din alianţa PNL – USR PLUS, cu agresivitate extraordinară.

Mai mulți locuitori din comuna Sânpetru, Brașov, s-au trezit cu oglinzile retrovizoare de la mașini acoperite cu stickere „votează primar USR PLUS”.

Numai că USR PLUS spune că nici măcar nu a tipărit astfel de colante în această campanie. Metoda este însă cunoscută în subteranele unor partide care fac asta cam în fiecare campanie pentru a enerva alegătorii și a-i monta împotriva unor contracandidați.

„Am primit imagini revoltătoare cu mașini vandalizate cu stickere USR-PLUS. Aceste stickere nu ne aparțin. Nu am tiparit niciun sticker în această campanie.

Acest gest arată mai exact campania mizerabilă care se face în Sânpetru, cu scopul de a defăima echipa USR-PLUS. Am făcut plângere la Poliția Sânpetru si la organele abilitate și sperăm să aflăm cine a pus la cale această acțiune indecentă.

Căutăm potențiale camere de supraveghere care au surprins posibilii vandali, și chiar vă rugăm să ne ajutați în acest sens”, a declarat Vlad Neghină, candidat USR PLUS la Sânpetru.

Share