home EUROVISION, EVENIMENT Petitia pro-Pe O Margine De Lume a ajuns la 600 de semnaturi!

Petitia pro-Pe O Margine De Lume a ajuns la 600 de semnaturi!

Share


Poate va intrebati de ce am asociat la titlu eticheta ASTRONOMIE. Explicatia este simpla si normala: aceasta cifra, a celor care au votat pentru ca “Pe O Margine De Lume” sa mearga la Eurovision, este astronomica, fata de numarul minuscul de fani pe care ii are aceasta piesa (evit special sa ma refer la interpreti, a caror vina este secundara in toata aceasta poveste, orice fac ei acum).

Cauti cu acribie si gasesti foarte greu posturi pro-Pe O Margine De Lume (in afara de cele patru cuvinte care au dansat azi pe comentarii, la doua texte postate aseara de mine). Piesa nu este promovata de radiourile private din Capitala pe care le-am ascultat in aceste zile, in speranta ca o sa o aud.

In schimb, azi George Zafiu a postat pe blogul sau anuntul ca piesa “Shine” a trupei Biondo va fi difuzata pe Europa FM.

Imi exprim aceasta mirare, continuta in cuvantul ASTRONOMIE, cu atat mai mult cu cat, asa cum stiu foarte multi (cel putin cei 10.301 semnatari ai petitiei pentru descalificarea acestei piese), nu poti sa semnezi de mai multe ori cu acelasi nume pe acest formular online de petitie, pentru ca softul asociat nu te lasa.

Daca exista 600 de oameni al caror punct de vedere este acesta, cel exprimat in petitie, eu le respect punctul de vedere, asa cum si ei trebuie sa-l respecte pe al celorlalti, care sunt de alta parere. Il respectam si daca erau cinci, nu 600 de semnatari. Apoi imi continuam logica argumentatiei mele, pentru ca asa cred eu ca este normal.

Share