Aşa da. Jandarmii au golit în 10 minute Piaţa Victoriei, de coronasceptici

Share

Jandarmii au trimis acasă un grup de coronasceptici care manifestau la Piaţa Victoriei, împotriva Legii carantinei, negând existenţa coronavirusului.

Câteva zeci de manifestanţi s-au strâns din nou în Piaţa Victoriei, pentru a cere anularea măsurilor privind împiedicarea extinderii coronavirusului. Trei manifestanţi care au reacţionat violent au fost luaţi cu dubele, de jandarmi.

Jandarmeria a anunţat, la ora 19.00, prin portavoce, că manifestanţii au timp 10 minute să părăsească Piaţa Victoriei, întrucât încalcă legea, altfel vor fi amendaţi individual. Adunările publice sunt interzise un perioada stării de alertă.

Manifestanţii au început să scandeze „Libertate, libertate”, „Jandarmeria apără hoţia”, „Hoţii, hoţii”, însă au început să plece în proporţie de 90%.

Unul dintre manifestanţi, Ovidiu Grosu, a reacţionat violent în fata jandarmilor, astfel încât a fost luat pe sus. Un alt manifestant a aruncat cu o sticlă de apă în duba, şi acesta a fost apoi luat de jandarmi.

Ulterior, încă un manifestant agresiv a fost luat pe sus.

Ovidiu Grosu a anunţat anterior, pe Facebook, că prin măsurile anti-coronavirus „se urmăreşte controlarea totală a lumii”.

„Poporul român este atacat de trei bolnavi psihic: Iohannis, Ludovic Orban şi Arafat. Se fac vinovaţi de acte de teroare, spaimă, de acte de genocid”, a spus Grosu.

Share