home CORUPTIE, POLITICA Armaghedonul Oligarhilor 73. Dan Voiculescu, eternul slujbaş al fascinantei Securităţi

Armaghedonul Oligarhilor 73. Dan Voiculescu, eternul slujbaş al fascinantei Securităţi

Share

Mesajul de mai jos al firmei canadiene, “Reţineţi-l pe Dan Voiculescu“, era exact pentru implicarea sa în deturnarea masivă de fonduri de la momentul Revoluţiei, despre care scrie pe larg în cartea sa Dan Badea.

În anul 1990, o firmă canadiană de intelligence, specializată pe recuperări sub contracte cu diverse state, a emis pe adresa lui Ion Iliescu următoarea concluzie, după cercetarea depistării conturilor lui Ceauşescu: “Reţineţi-l pe Dan Voiculescu”.

citeşte şi: Armaghedonul serviciilor secrete. Dan Voiculescu

Se pare că acoliţii lui Iliescu au înţeles că trebuie reţinut, însă alături de ei. În anul 2000, “purul” Voiculescu este alături de creaţia politică a lui Iliescu, paraschimbată din FSN în PSD.

citeşte şi: Armaghedon Media (II). Adevarul despre Dan Voiculescu

Averea imperiului lui Dan Voiculescu – transferată copiilor, judecând după obiectele de activitate, punctele de lucru şi contractele de afaceri, aşa cum reies din datele furnizate de Cameră de Comerţ şi Industrie a României, demonstrează o implantare puternică în toate sferele economiei naţionale.

Voiculescu stăpâneşte în prezent, pe lângă puternicul imperiu mediatic, un şi mai puternic imperiu financiar, în care deţine o companie aeriană, nenumărate imobile, terenuri, magazine şi întreprinderi, derulează importuri-exporturi de cereale, animale, lemn, minereuri, produse petroliere etc.

urmează: Armaghedonul Oligarhilor 74. Biografia lui Dan Voiculescu

Share