Armaghedonul Oligarhilor 26. Războiul cu Justiţia

Share

Armaghedonul Oligarhilor 26. Războiul cu Justiţia

Citiţi acest intertitlu. Este foarte interesant, privind retrospectiv, ce a fost şi ce a devenit războiul unora cu Justiţia. De exemplu Patriciu.

Acum opt ani, se scria despre războiul lui Patriciu cu Justiţia, după ce Dinu Patriciu fusese reţinut de procurori. Apoi, s-a scris despre războiul altora cu Justiţia.

Acum, este foarte la modă războiul lui Băsescu cu Justiţia. Interesant că foarte puţini dintre toţi aceştia au câştigat. Unul dintre ei este Patriciu, dar nu mai e între noi. Ficatul…

Războiul cu Justiţia este temă centrală a tuturor celor care sunt implicaţi personal în cazul Patriciu sau care au rude abonate la acest caz. De aici pleacă şi războiul deschis cu preşedintele Traian Băsescu.

Dinu Patriciu este indicat de procurorii DIICOT drept creator şi coordonator al unui grup de crimă organizată, care şi-a obţinut aderenţi şi susţinători din mai multe instituţii ale statului.

Reţeaua de crimă organizată transfrontalieră, grupare “de tip mafiot”, ar fi cea mai vastă, printre alte motive, şi pentru ca “s-a infiltrat la toate nivelurile puterii şi în toate instituţiile statului”.

În Rechizitoriul Rompetrol se găsesc multe dintre explicaţiile pe care le căutăm, cu privire la modul de alcătuire a puterii actuale a României. Patriciu este un model de afirmare a unui grup de interese concentrat pe sectorul strategic al energiei.

urmează: Armaghedonul Oligarhilor 27. “Grupul de criminalitate organizată”

Share