home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Andreea Esca: Toată familia mea a fost infectată cu coronavirus! VIDEO

Andreea Esca: Toată familia mea a fost infectată cu coronavirus! VIDEO

Share

Acum e clar. Andreea Esca a confirmat că a fost infectată cu coronavirus şi soţul ei, Alexandre Eram, a fost în stare gravă şi s-a îmbolnăvit şi copilul cel mic.

”Găteam cartofi cu usturoi şi mi-am dat seama că nu simt nimic. Apoi am mirosit nişte parfumuri şi nu simţeam nimic. Apoi mi-am pierdut gustul. Aşa că am făcut testul din nou şi a ieşit pozitiv”, a spus Esca.

”Pentru soţul meu a fost mai grav. Alex e un om care face sport, nu fumează, are 50 de ani. A ajuns la Terapie Intensivă. Şi în momentul ăla pur şi simplu s-a dărâmat cerul peste mine. Pur şi simplu nu înţelegeam, nu-mi venea să cred. Simţeam că leşin şi că trebuie să ajung repede undeva să-mi revin, pentru că nu înţelegeam cum a putut să cedeze organismul unui om atât de puternic. Şi el este un om puternic nu numai fizic, dar şi psihic. Este un om care face toate sporturile extreme din lume, care nu se sperie de nimic, căruia nu îi e frică de nimic. Şi tocmai el să păţească atât de rău.

Adică plămânii lui au fost extrem de afectaţi într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacţionat violent într-un timp extrem de scurt şi foarte repede a ajuns la terapie intensivă, unde a stat foarte multe zile, unde a avut nevoie de ventilaţie mecanică non-invaziva. A ajuns dintr-un om extrem de puternic şi de sănătos, îmi spunea, atât cât mai putea să vorbească, până când a avut acea mască, practic nu mai ai cum să vorbeşti, dar atâta timp cât a putut să vorbească şi să comunicăm, îmi spunea tot timpul nu mai pot, nu mai pot, este groaznic, cred că aşa arată iadul. Nu mai pot”, a adăugat prezentatoarea.

Esca a adăugat că soţul ei a slăbit 8 kg în doar câteva zile.

”Este incredibil cât de repede te poţi deteriora de la o zi la alta de la acest nemernic de virus despre care ştim atât de puţine lucruri”, a sublimiat Esca.

:Aveam senzaţia că văd un film îngrozitor şi îmi doream doar să se termine, să mă trezesc şi să-mi spună cineva că nu a fost adevărat. Numai că, din păcate, situaţia se agrava. La un moment dat mi-a scris Alex un mesaj, pentru că nu mai putea să vorbească, şi mi-a spus: nu ştiu ce să fac, mă simt rău, din ce în ce mai rău şi mi se propune să fac aceasta trasfuzie cu plasmă de la bolnavi, pentru că altfel va fi mult mai rău. Sigur că avea dubiile lui, pentru că e vorba de o transfuzie şi te gândeşti la tot felul de lucruri, însă am spus da, da, spune da şi hai să facem asta pentru că lucrurile se văd că nu merg înspre bine. Ceea ce s-a şi întâmplat şi am făcut foarte bine că am făcut această alegere, pentru că a început să i se îmbunătăţească considerabil starea de sănătate”, a mai spus vedeta Pro TV.

Esca a susţinut că nu ştie cum s-a infectat, după ce presa a speculat că ar fi fost vorba de petrecerea de la Olimp.

„Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit, habar nu avem. Chiar am vorbit cu Alex, el fiind primul care a avut practic boala dintre noi. Nu cred că este legat de acea petrecere, pentru că până în ziua de astăzi nu mai este nimeni dintre cei care au fost acolo care să fi avut un rezultat pozitiv, pentru că foarte mulţi, mai ales după ce au fost aceste discuţii, s-au dus şi şi-au făcut testul şi au ieşit negativ, deci nu cred că este vorba despre această petrecere.

Ce cred că este important de ştiut este că putem lua oricare dintre noi, oriunde şi oricând. Noi chiar am fost printre cei care ne-am protejat cât am putut de mult, am fost atenţi la o mulţime de lucruri, dar, repet, cred că toţi suntem oameni şi cred că toţi, la un moment dat, putem face, cu voie sau fără de voie, o abatere care să ne coste sănătatea.

Aceste mici neglijente pe care le fac şi oameni ca mine, care au fost foarte atenţi, vă pot costa sănătatea. Pe noi ne-au costat”, a mai declarat Esca.

Share