home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Andreea Esca se confruntă cu o petiţie pentru demiterea de la Pro TV

Andreea Esca se confruntă cu o petiţie pentru demiterea de la Pro TV

Share

Coronascepticii cer ca Andreea Esca să fie demisă de la Pro TV. Ei ameninţă că, dacă acest lucru nu se va întâmpla, vor refuza să mai urmărească emisiunile difuzate pe acest post de televiziune.

Cei care au creat această petiție pentru demiterea Andreei Esca de la pupitrul știrilor ProTV fac parte dintr-un grup de Facebook cu peste 24.000 de urmăritori.

După ce a dat primul interviu public, recunoscând că a fost diagnosticată cu virusul Covid-19, Andreea Esca a reușit să atragă antipatii din partea persoanelor care nu cred în existența virusului.

Aceștia o acuză pe Andreea Esca în petiție că minte și că a dat dovadă de „o lipsă imensă de reponsabilitate”.

Textul integral al petiției:

„Concediaz-o pe Esca!
Trimite mail la: resurseumane@protv.ro

Subsemnatul: ….

silicit concedierea Andreei Esca de la programele de stiri ale trustului ProTV deoarece NU mai are credibilitate in fata romanilor din cauza informatiilor contradictorii pe care le-a oferit in interviul dat in data de 21/07/2020. Doar din data de 13/07/2020 a lipsit de la stiri, in situatia in care au fost 5 zile inainte de acest eveniment in care sotul ei era bolnav de covid si era la spital. Ea a continuat sa se prezinte la pupitru in fata telespectatorilor desi a avut contact cu o persoana infectata, fapt care arata o lipsa imensa de reponsabilitate din partea dansei, ori arata faptul ca toata povestea este falsa. De asemenea, doamna Andreea Esca a participat la o petrecere cu peste 50 de invitati, ceea ce arata din nou faptul ca are o conduita iresponsabila si lipsita de credibilitate.

In acelasi mod, familia dnei Esca a vandut intr-o perioada de criza masti la suprapret, prin firma dnului Eram. Intr-o perioada atât de dificilă, familia dnei Esca a demonstrat o mare lipsa de responsabilitate si empatie fata de romani.

Consideram ca doamna Esca reprezinta un pericol pentru opinia publica si dorim demiterea sa sau ca ea insansi sa isi inainteze demisia din trustul ProTV.

In caz contrar, tot trustul de televiziune are imaginea patata si voi refuza sa mai urmaresc orice emisiune a acestui post TV”, se arată în postare.

Share