Anca Alexandrescu despre Firea: „Revărsare de fiere. Lamentări si victimizări”

Share

După dezastru, urmează răzbunările şi mursecările între membri Bandei lui Ali Baba. Anca Alexandrescu, unul dintre cei 40, o sfâşie pe Gabriela Firea. Popcorn!

Articol foarte critic la adresa Gabrielei Firea publicat pe Realitatea din PSD, un site controlat de Anca Alexandrescu. Fosta consilieră a lui Liviu Dragnea, având în continuare legături puternice cu liderii PSD, Alexandrescu o atacă violent pe Firea.

În articol, intitulat „Albinele nu înțeapă decât o dată în viață!”, se reproșează Gabrielei Firea că, prin „lamentări și victimizări”, a abătut atenția de la adevărată victima a alegerilor locale, Daniel Tudorache.

„Rezultatul a fost că sesizările PSD au părut în contextul indus de doamna Firea un război al infrantilor, o revărsare a frustrărilor și a fierei”, se afirmă în articol.

„Doamnele care preponderent i-au dat votul asista neputincioase cum tocurile azvarlite în toate direcțiile riscă să aștearnă un val de misoginism peste o țară cam neinspirată la emanciparea femeii”, i se mai reproșează lui Firea.

Iată articolul integral, semnat Vitoria Lipan, acesta fiind vcel mai probabil un pseudonim al Ancăi Alexandrescu.

„Gabriela Firea are o personalitate vulcanică care îi scapă adeseori de sub control. Are energie inepuizabilă, dar uneori scapă caii putere din mâna și face prăpăd în jur. Așa s a întâmplat și la alegerile locale.

Pierderea suferită în față lui Nicușor Dan a înfuriat o și s a pornit tsunami: val de acuzații la adresa PSD, val de acuzații la adresa colegilor, a consultanților, ieșiri publice vehemente ale soțului, război public cu finii și cumetri, chiar și cu foști colegi de breaslă.

După ce s a răcorit, abia într un târziu, l a observat și pe Dan Tudorache, nedormit de 72 de ore în care se zbuciumase să și apere voturile câștigate. L a observat într un târziu, așa cum pe parcursul campaniei a zburat precum o regina peste București și a rămas fără masculii roiului, încât a doborât o Nicușor băiat-ușor.

Cum spuneam, l a văzut pe Daniel Tudorache când termenul legal de sesizare a eventualelor nereguli în procesul de votare era expirat…

Lamentările, victimizarile Gabrielei Firea au umplut ecranele în primele zile după alegeri și aproape au acoperit ajutorul chemat de primarul de la sectorul 1.

Rezultatul a fost că sesizările PSD au părut în contextul indus de doamna Firea un război al infrantilor, o revărsare a frustrărilor și a fierei. Indiferent de ce s a întâmplat cu voturile, Gabriela Firea și a comoromis șansă de a reclamă credibil posibilele nereguli.

A provocat daune nu doar propriei persoane, ci întregului stup. Acum, dacă va continuă, riscă să zgândăre roiul de viespi a lui Clothilde Armand. Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au preferat să angajeze avocați că să i explice că nu și a văzut la timp propriul interes.

Iar doamnele care preponderent i au dat votul asista neputincioase cum tocurile azvârlite în toate direcțiile riscă să aștearnă un val de misoginism peste o țară cam neinspirată la emanciparea femeii…”.

Share