Ana Birchall îi solicită lui Alexandru Rafila să demisioneze de la OMS

Share

Fostul ministru al Justiţiei, Ana Birchall, îi cere lui Alexandru Rafila, reprezentantul României la în comitetul de conducere al OMS, să despartă apele.

Ana Birchall, fost ministru al Justiției, îi cere lui Alexandru Rafila să demisioneze din poziția de reprezentant al României la Organizația Mondială a Sănătății, întrucât e afiliat politic, iar comentariile sale despre criza de Sănătate au scop politic.
„În timp ce nu mai sunt locuri la ATI talentatul domn Rafila se comportă ca un politruc dâmboviţean și face glumițe, cam nesărate, gen ‘1 august este o dată bună pentru vacanțe, nu pentru atingerea obiectivului guvernului de a se vaccina 10 milioane de români până la 1 august’… deși domnia sa este reprezentantul României la OMS, nu??!
Apropos, de ce domnul Rafila continuă să fie reprezentantul României la OMS funcție pe care a început să o ocupe când nu era afiliat politic, nu? Acum este deputat din partea PSD și corect era să demisioneze de la OMS dacă vrea să activeze în politica internă! Este exact ca Tudorel Toader care se agață de scaunul de reprezentant al României în Comisia de la Veneția, deși guvernul ceruse revocarea să!”, a scris Birchall, pe Facebook.
Share