home EVENIMENT Ambuteiaj la intrarea în Bucureşti. Referendum de demitere a Gabrielei Firea

Ambuteiaj la intrarea în Bucureşti. Referendum de demitere a Gabrielei Firea

Share

La intrarea în nordul Capitalei, traficul este îngreunat de la ambuteiaj. Cauza acestuia este banda unică pentru transportul în comun scornită de Gabriela Firea.

Profesoară concediată după ce a contrazis-o public pe Gabriela Firea

Primarul general ar fi dorit să descongestioneze traficul şi a reuşit exact inversul. În aceste momente, traficul la intrarea în Bucureşti, pe DN1, este blocat până hăt, la Baloteşti.

“O captură Waze arată că intrarea în Capitală e aproape blocată şi la ora scrierii acestei stiri (9.59)”, arată Hotnews. Publicaţia explică faptul că timpii de aşteptare în trafic s-au triplat.

DN1, între Baloteşti şi Fântâna Mioriţa, se parcurge într-o oră şi zece minute. Pe Săftica- Fântana Mioriţa se rulează aproape doua ore. Banda unică a fost amenajată pe Şoseaua Bucureşti – Ploieşti, de la Podul Băneasa până la Fântâna Mioriţa.

Ambuteiaj, haos stradal şi semnături pentru referendumul de demitere a Gabrielei Firea

Campania de strângere de semnături pentru demiterea Gabrielei Firea şi a primarilor PSD de sector intră în linie dreaptă. Astfel, organizaţia Bucureşti Fără Ei deschide primul cort unde se vor strânge semnături.

Primul cort apare la PiaţaUnirii, în zona magazinului H&M. Strângerea de semnături este organizată de ”București Fără Ei”, ”#Rezistența”, ”Salvați Parcul Tineretului” și ”Giurgiului”.

Acest demers e motivat de starea actuală a Bucureștiului, care e departe de promisiunile făcute de către Gabriela Firea și ceilalți primari în campania electorală. Potrivit statisticilor Eurostat, zona București-Ilfov are un PIB/locuitor comparabil cu al celor mai bogate zone din Europa Occidentală, peste regiunea Berlinului sau a Romei, dar haosul, mizeria și praful din București ne arată o administrație incompetentă, care disprețuiește interesele bucureștenilor.

, explică organizatorii.

Share