Alina Mungiu nu se potoleşte: L-au sacrificat pe Sorin Cîmpeanu, ca să-l salveze pe Ciucă!

Share

Alina Mungiu-Pippidi a declarat în emisiunea moderată de Robert Turcescu, pe B1, că demisia anunțată de Sorin Cîmpeanu este tardivă și are rolul de a-l spăla de acuzațiile de plagiat, pe premierul Ciucă.

„Decizia este destul de tardivă. Pe fond, domnul Cîmpeanu a ținut o conferință de presă în care s-a spălat de prima acuză de plagiat.

A spălat toate școlile doctorale din România, mai puțin patru, creându-le un sistem care le-a permis în continuare să dea doctoratele astea pe care le dau.

Și în sfârșit când a fost prins cu îndrumarul ăsta de curs, situația a devenit interminabilă, deci el practic a trebuit să plece. Fiți convinși că domul Cîmoeanu n a vrut să își dea nici o demisie.”

, a afirmat Mungiu.

Alina Mungiu-Pippidi consideră că Sorin Cîmpeanu a fost forțat să se retragă, din cauza scandalurilor care au zguduit liderii PNL:

„În realitate, ei l-au sacrificat pe Cîmpeanu, ca să îl salveze pe Ciucă. Asta este. Mai este și povestea cu BMW-urile de la Ministerul de Interne, care e contra lui Iohannis. Deci, ce aveau de dat din toate astea, cine era cel mai compromis om al lor? Era Cîmpeanu”.

Share