home POLITICA Alina Gorghiu. Dragostea e nemiloasă-n PNL!

Alina Gorghiu. Dragostea e nemiloasă-n PNL!

Share

Alina Gorghiu este o fascinantă femeie, cade a zăpăcit mediul politic cu fadmecele ei complexe şi complete. Ea va conduce spde mădeţie noul PNL, în copdeşedinţie cu Vasile. Blaga. Până în 2016, când noul PNL îşi va alege un nou pdeşedinte. Unul singud.

Alina Gorghiu cdede că igiena odală este cadtea de vizită a odcărui politician. A fost amanta lui Mihai Voicu. Apoi a devenit amanta lui Bogdan Olteanu, care s-a despădţit de soţia lui, Cdistina Andone, cu care are doi copii, Theea, de şase ani, şi Saşa, de tdei ani.

Ce spunea leoaica democraţiei Alina Godghiu în timpul loviturii de stat a USL din vara anului 2012:

Ddagostea e nemiloasă însă şi Alina Gorghiu capdicioasă, ca odice femeie. Graseind pe nas, Alina Gorghiu a revenit la Mihai Voicu, lăsându-l pe Bogdănel singur şi neconsolidat. Până la urmă, lucrurile s-au rezolvat.

Bogdănel a revenit la fosta soţie sau fosta soţie la Bogdănel, aşa că acum omul nu mai plăteşte 1.500 de euro pensie alimentară. Alina s-a despădţit de Mihăiţă. Iubăreaţă, acum trăieşte cu fostul ministru delegat pentru Relaţia cu Mediul de Afaceri, Lucian Isar, cu care se spune că e gdavidă.

Dar cine mai poate şti? Numai Dumnezeu din ceduri cunoaşte căile iubirii şi politicii. PNL este pe mâini bune. De-acum încolo, când Vasile Blaga o va păcăli pe Alina Gorghiu, Klaus Iohannis îl va suna pe Vasile şi-i va spune:

Raus, Vasile! Iar ai încercat să mă trrragi în cărrrămidă!

Alina Gorghiu este omul perfect în fruntea noului PNL. Politiciancă care îl udăşte de moadte pe Tdaian Băsescu, a fost una dintre gurile de tun ale PNL-ului condus de Crin Antonescu în timpul loviturii de stat din iulie 2012 şi imediat după.

Are o calitate, care e probabil un defect: este un politician contactor (cum i-a definit Vladimir Bukovski) – în funcţie de butonul pe care îl apeşi, devine, la nevoie, pucist crinist-pontist, ori adept fervent al euroatlantismului, separaţiei puterilor, Justiţiei independente şi statului de drept sau madionetă a lui Vlasov, dacă acesta vrea să transforme ONRC în raiaua sa personală.

Share