Ali Comicul, vicepremier, nu îţi vine să crezi anume pe ce domeniu

Share

CEX al PSD a decis, luni, ca postul de vicepremier pentru parteneriate strategice sa ii revina lui Mihai Fifor, supranumit Ali Comicul. Fifor este unul dintre liderii cu cele mai aberante declaratii publice.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Fifor, al carui comportament a fost extrem de slugarnic fata de Liviu Dragnea, a devenit recent secretar general a lPSD.

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a anuntat joi seara ca „PSD revine” si ca „o sa ne rezervam dreptul sa il infrangem” pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale.

„Cred ca va fi o competitie foarte dura. Cred ca presedintele Klaus Iohannis isi doreste un tur doi cu PSD. O sa ii oferim acest lucru si o sa ne rezervam dreptul sa il infrangem. Am fost prea relaxati in 2014. PSD revine. A fost un dus rece, dar ca intotdeauna suntem pregatiti de aceasta campanie si va asigur ca o sa facem o figura cat se poate de frumoasa”, a declarat Mihai Fifor, joi seara, la Antena 3.

„Ali Comicul” este porecla primita de Mohammed Saeed al-Sahaf, fostul ministru al Informatiilor in Irak-ul lui Saddam Hussein.

Al-Sahaf si-a castigat porecla „Ali Comicul” in urma afirmatiilor fantasmagorice din timpul razboiului, gen: „americanii se sinucid cu sutele la portile Bagdadului”, „s-au ratacit in desert, fiindca nu stiu sa citeasca busola, sunt niste retardati”, „i-am macelarit”.

In dimineata zilei in care statuia lui Saddam a fost daramata in capitala irakiana al-Sahaf a tinut un discurs televizat: „nu exista nici picior de american in Bagdad. Se vor preda sau ii vom arde de vii in tancurile lor”.

In timp ce „Ali Comicul” exulta astfel in fata camerelor, in spatele lui se vedeau trupele SUA intrand in capitala si facand cu mana irakienilor, care ii primeau cu chiote de bucurie. Ultimele cuvinte ale ministrului de Informatii au fost „I-am invins!”.

Share