home POLITICA Alde PSD conspiră pe WahtsApp la dărâmarea statului de drept

Alde PSD conspiră pe WahtsApp la dărâmarea statului de drept

Share

Noi dovezi de lipsă de caracter, comportament infracţional şi practicarea minciunii coordonate. Alde PSD au conspirat pe WahtsApp la dărâmarea statului de drept. Este simptomatic ce fel au ales ei să se poarte în timpul protestelor #REZIST.

Înaltă trădare? Alde PSD a stopat înzestrarea Armatei

Alde Popeştii s-au dus duminică, în Parc, cu copiii. Au halit cârnaţi în pâinişoare şi-au beut bere rece. După ce au încercat să lege Justiţia, pentru ca aceasta să nu-i lege pe ei, alde PSD, în loc să-şi pună cenuşă-n cap, s-au gândit cum să-i altoiască pe cei ce i-au prins cu ocaua mică.

Este un comportament tipic infractorilor de stat. Nu e prima dată când alde PSD procedează astfel. La fel au făcut de foarte multe ori în ultimii 27 de ani. Indiferent de numele purtat. FSN, FDSN, FSN(PD), PD(FSN), PSM, PRM, PDAR, UNPR, VR, PDSR, PSD, PUR, PC, USL, UNPR, PRU.

Alde PSD era urecheat de Dragnea că n-a ieşit din sală la scena cu elefanţii

Cum se ştie, în tradiţia laşităţii, liderii alde PSD fug din ţară când se dau loviturile. De exemplu, la şedinţa de guvern a celor doi elefanţi, “daddy” Dragnea era în America, unde a avut “niște mega-întâlniri cu cercul zero din America”.

Interesant e că acum acel cerc zero e mai subţire şi elastic. De exemplu, Michael Flynn e fluturaş pe lampă, iar Trump e deja pe jumătate castrat. Ei bine, supărat că Iohannis dăduse în vileag conspiraţia elefanţilor, ce golănii îi învăţa Dragnea pe colegi, pe grupul de WhatsApp?

(n.n.: preşedintele) A prins momentul și a făcut pe șmecherul. (…) Eu nu înțeleg de ce nu vorbim? V-ați ridicat azi toți miniștrii să ieșiți din sală? De ce nu v-ați ridicat să îl lăsați singur?

Alde PSD, gaşca preocupată numai de mizerii şi infracţiuni

Cam aceasta este concluzia de etapă. Dar ea se confirmă şi din gesturile următoare. Nu e problemă că tu ţi-ai făcut un grup pe WhatsApp, numit “Comunicatorii PSD”. Puteai să-i spui oricum, şi “Infractorii PSD”, şi “Hamsterul şi puişorii”. Important e ce pui la cale pe acest grup.

Altă mizerie: după ce începuseră protestele, înainte de momentul OUG 13, Codrin Ştefănescu tempera spiritele:

Mitingul securiștilor a fost un eșec, nu vă panicați.

(nota de subsol – deci se cam panicau…) Era momentul potrivit pentru OUG 13. Tipii credeau că protestele se cam sufocă, din lipsă de motivaţie. Ce înseamnă să nu cunoşti psihologie socială. I-auzi, ia, Gabi Firea:

Teoria conspiraţiei, teoria constipaţiei

“Observați! Sunt foarte multe postări sponsorizate și conturi noi”, atrăgea atenţia Firea. Aşadar, e clar, o făcătură securistă. Gabriella monitoriza situația din teren: „Mai sunt în jur de o mie de manifestanți și urmează să se retragă”. Adică: “Se dezumflă ăştia”.

După ce au dat OUG 13 şi au început protestele #REZIST, Liviu Dragnea apela la…

Marian Neacșu. Vorbiți deja din seara asta cu președinții de organizații să ne pregătim de un miting pentru apărarea României.

Observaţi perfidia acestor indivizi constipaţi. Explicitat, acest mesaj sună cam astfel:

S-a trezit societatea civilă, ne-au prins. Marian Neacşu, vorbeşte cu organizaţiile PSD, să mobilizeze activul de partid. Banu, maşini, transport, proteste gonflate. Şi vom spune că nu e legat de noi şi apărăm România.

Ce mai rămâne?

Ce mai rămâne, aşadar, de făcut pentru aceşti infractori organici, care au minciuna şi dezinformarea publică în sânge? Să fugă pe un grup confidenţial de Facebook? Pe un cerc secret din Google+? Să umble cu glugi pe străzi, să nu-i cunoască lumea?

Cât de penibil! Aceşti oameni au venit la putere în România acum şase luni cu o majoritate confortabilă. Ei au toate instrumentele să facă ce vor, să legifereze cum vor, relaxaţi. În loc, se comportă ca nişte ilegalişti. Demni urmaşi ai PCR interbelic.

De ce? Pentru că ştiu că fac ceva ilegal. Ştiu cu exactitate acest lucru. Iar pentru că au conştiinţa acestui fapt, acţionează pe jumătate clandestin. Uneltesc în continuare, nu trebuie să ne îndoim. Pentru libertatea lor în infracţiune. Pentru captivitatea noastră în lumea lor infracţională.

Share