home EVENIMENT Românul erou care s-a bătut cu teroriştii la Londra e brutar

Românul erou care s-a bătut cu teroriştii la Londra e brutar

Share

Mulţi s-au întrebat dacă este şi vreun român victimă a atacurilor din noaptea de 3 – 4 iunie. Ei bine, românul prezent povesteşte că a reuşit chiar să-l lovească pe unul dintre terorişti.

Londra sub teroare. Atacuri teroriste la London Bridge şi Borough Market

El a filmat momentele de panică din inima Londrei. Apoi, a postat înregistrarea pe o reţea de socializare. Urmează imagini care vă pot afecta emoţonal!

Mă aflam la muncă. Muncesc în tură de noapte la o brutărie legată de Piața Borough. Eram împreună cu colegii mei la masa de lucru. În fața noastră avem un geam foarte mare. Ne uitam pe stradă.

, povesteşte românul.

Românul erou: Am aruncat cu o navetă într-unul dintre terorişti

Era o agitație foarte mare, lumea fugea, femei care leșinau pe stradă. I-am zis colegului meu croat să ieșim afară să vedem ce se întâmplă. Când am ieșit afară, au venit două femei și ne-au rugat să le lăsăm să intre în interior.

, spune românul, apoi continuă:

Ne-au spus că undeva de la London Bridge spre Borough Market este un van, cu niște oameni în el, care coboară și bagă cuțitele în oameni. Am ieșit afară să mă uit – nici femeile nu știau, erau dezorientate. Am luat cu mine două navete de plastic pentru pâine. Am ieșit afară.

Românul erou: Celălalt s-a repezit la mine

Undeva din partea dreaptă a brutăriei au început să fugă vreo zece persoane. Am intrat pe o alee, am mers puțin înainte, și pe partea stângă, pe o altă alee erau vreo patru persoane. Un domn venea spre mine și alți doi în lateralele lui și unul în spate. Cei doi din laterale au început să îl lovească cu cuțitul.

Atunci am aruncat cu o navetă, s-a ferit, iar când am aruncat a doua navetă i-a venit în cap unuia dintre ei – cel din partea dreaptă – și a căzut jos. Celălalt s-a repezit la mine. Poliția îi urmărea și a început să spună prin portavoce: go, go, go! După ce am fugit de acolo am luat oameni de pe stradă și i-am băgat în brutărie.

, a povestit Florin Morariu. Românul spune că a fost atins de o alică, dar că nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Share