Adrian Solomon şi Irinel Stativă, out din listele PSD la Parlament

Share

Marcel Ciolacu, lider interimar PSD, a afirmat că evenimentul pe care l-au provocat deputaţii Adrian Solomon şi Irinel Stativă, într-un fast-food din Bucureşti, este nescuzabil şi a avut o discuţie cu ei.

Ciolacu a precizat că a cerut scuze în numele său şi al celor doi deputaţi reprezentanţilor saormeriei. Întrebat dacă cei doi deputaţi vor mai candida din partea PSD, Ciolacu a afirmat: „Presupun că vor avea mai mult timp liber”.

„Este nescuzabil, am avut o discuţie cu colegii mei. Dacă mă întrebaţi de o sancţiune în ceea ce îi priveşte pe cei doi, cred că e responsabilitatea organizaţiilor din care fac parte”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Acesta a precizat că a sunat şi a cerut scuze reprezentanţilor unităţii alimentare. „Am o opinie personală, azi i-am şi sunat şi mi-am cerut scuze în numele meu şi al colegilor mei, mi se pare un lucru de bun simţ. Nu e foarte ruşinos, că o persoană publică, atunci când greşeşte să iasă şi să îşi ceară scuze pentru acel moment”, a mai declarat Ciolacu.

Întrebat dacă cei doi şi-au cerut scuze, Ciolacu a afirmat: „Nu, nu şi-au cerut. Nu şi-a cerut nici domnul Orban. Presupun că după ce vor termina acest mandat vor avea mai mult timp de reflecţie”. De asemenea, întrebat dacă cei doi nu vor mai candida din partea PSD, Ciolacu a răspuns: „Presupun că vor avea mai mult timp liber”.

În context el a adus în discuţie, de mai multe ori, episodul de la guvern cu premierul şi mai mulţi miniştri au fost fotografiaţi în birou fumând şi fără mască. ”Nu am văzut pe prim-ministrul României să iasă şi să îşi ceară scuze pentru acel incident”, a subliniat el.

Informaţia este însă o minciună, Ludovic Orban şi-a cerut scuze. „Am încălcat regulile, suntem oameni, mai greşim. Fumez de 40 de ani, mi-am şi cerut scuze”, a spus Orban despre acel episod.

Doi deputaţi PSD, Adrian Solomon şi Irinel Stativa, au fost amendaţi după un conflict cu poliţiştii chemaţi de personalul unui fast-food pentru că ce cei doi parlamentari au refuzat să poarte masca de protecţie.

Share