Adrian Solomon, Deputatul Şaorma, eligibil pe lista PSD Vaslui

Share

Faptul că Adrian Solomon călăreşte pe aceiaşi cai mari dovedeşte cu prisosinţă că poveştile cu Iordache şi cu Nicolicea sunt lest sacrificat de PSD.

Deputațîi PSD Adrian Solomon și Irinel Stativa, care s-au remarcat printr-un scandal de prost-gust într-o saormerie din centrul Capitalei, se regăsesc pe poziții eligibile pe lista de candidați a PSD Vaslui. Ciolacu a promis atunci că aceștia nu vor mai ajunge în Parlament.

Adrian Solomon este pe locul al doilea la Camera Deputaților, pe lista PSD Vaslui, iar deputatul Irinel Stativă este pe locul cinci.

Iată ordinea pe listă, stabilită de PSD Vaslui:

Eduard Popica (fost prefect)
Adrian Solomon (deputat)
Eduard Prisăcaru (avocat)
Aurel Căciulă (deputat)
Irinel Stativă (deputat)
Ramona Mocanu (directorul muzeului județean)

PSD Vaslui are acum patru deputați în Parlament. După ce imaginile cu Adrian Solomon făcând scandal în saormerie au ajuns în spațiul public, Marcel Ciolacu a spus că acesta nu o să mai fie prezent pe listele de candidați.

„Este nescuzabil. Am avut o discuție cu colegii mei. Dacă mă întrebați de o sancțiune în ceea ce îi privește pe cei doi, cred că e responsabilitatea organizațiilor din care fac parte.

Am o opinie personală, azi i-am și sunat (pe cei de la restaurant – n.r.) și mi-am cerut scuze în numele meu și al colegilor mei. Mi se pare un lucru de bun simt”, a spus Ciolacu.

Acesta a fost întrebat dacă și cei doi parlamentari și-au cerut scuze, iar Ciolacu a dat de înțeles că, la finalul mandatului de parlamentari, cei doi deputați, Adrian Solomon și Irinel Stativă nu vor mai candida

„Nu, nu și-au cerut scuze. Presupun că, după ce vor termină acest mandat, (Solomon și Stativa – n.r.) vor avea mai mult timp de reflexie (…) Presupun că vor avea mai mult timp liber”, a mai spus Ciolacu.

Share