home EVENIMENT, POLITICA Admirabil! Ştefan Mandachi promite că va face meniuri pentru cei ce luptă cu epidemia până crapă cuptoarele!

Admirabil! Ştefan Mandachi promite că va face meniuri pentru cei ce luptă cu epidemia până crapă cuptoarele!

Share

Ştefan Mandachi, afaceristul sucevean cunoscut pentru că a construit un metru de autostradă, pentru a impulsiona începerea Autostrăyii Moldova, se implică în susţinerea luptei contra epidemiei de coronavirus.

Mandachi promite că producţia sa va lucra la meniurile gratuite pentru cei ce luptă cu epidemia “până crapă cuptoarele”.

Am primit telefon de la Șeful unei instituții care m-a întrebat politicos care este numărul meniurilor gratuite, întrucât angajații nu vor să depășească o limită a bunului simț având în vedere că nu achită!

RĂSPUNS OFICIAL: Până crapă cuptoarele! Deci: crăpatul cuptoarelor e limita! (și dacă se taie curentul). Nu există absolut nicio limită!!! Pentru poliție, dsp, spital, ambulanță, pompieri, smurd din Suceava. COMANDA ȘI LIVRAREA SUNT GRATUITE!

Rog toate instituțiile să solicite meniuri FĂRĂ NUMĂR de la noi fără nicio jenă! (Avem noi pierderi mult mai mari în alte părți, nu aici). Deci nu sărăcim deocamdată, Slavă Domnului!

Mă pun în pielea unui asistent la spital în aceste momente și sunt și mai motivat să măresc producția. Și dacă nu se impun restricții și avem cereri, măresc producția imediat!!!

Atâta timp cât oamenii mei rezistă și mai vin la muncă în Suceava, noi producem și livrăm CU DRAG către medici și cadre militare care se luptă în prima linie.

Angajații noștri sunt speriați să nu fie contaminați, pentru că în Suceava s-a interacționat enorm și s-a mințit la fel de mult. Au și ei familii. Și cu toate astea, sunt pe baricade… Le repet: să informeze urgent DSP și POLIȚIA dacă au interacționat, să nu riște nimic.

Voi păstra toți acești angajați Spartan, care rezistă acum (livrează). Vor rămâne în firmă cât timp va exista firma (evident, cu acordul lor) chiar dacă se vor închide toate restaurantele și ne vom reprofila. Și vor fi recompensați pentru curajul lor!

Eu consider că angajații mei care acum LUPTĂ și MUNCESC sunt niște eroi. De aceea, ei sunt ÎN LINIA ÎNTÂI! Lor le dedic acest logo, care este simbolul luptei duse de către SALARIAȚI EROI. Orice salariat care muncește acum merită respect, indiferent din ce companie face parte. Acesta este simbolul angajaților din toată România. Să fim în LINIA ÎNTÂI, chiar dacă asta înseamnă să stăm blocați în case!

Citeşte şi
Ştefan Mandachi îi angajează pe cei sri-lankezi din Ditrău

Antreprenorul Ștefan Mandachi, devenit cunoscut după construirea unui metru de autostradă și inițiatorul mișcării #șîeu, Read more

Gabriela Firea, contract de 18 milioane de euro unei beizadele PSD

Europarlamentarul USR Clotilde Armand anunta ca Primaria Bucuresti a acordat, vineri, in plina epidemie de Read more

Codrin Ştefănescu îi urează lui Şerban Nicolae, de ziua lui, să conducă România

Senatorul PSD Şerban Nicolae, celebru pentru mitocăniile lansate în public, împlineşte 52 de ani pe Read more

Răzvan Savaliuc: „Pentru doar 10 – 20 – 50 de morţi/zi ne distrugem ţara?”

Răzvan Savaliuc, invitat permanent al postului Antena 3, da publicităţii un nou text în care Read more

Ţăndărei este sub carantină. Ordonanţa Militară nr. 7

Ministerul de Interne a adoptat sâmbătă Ordonanța Militară 7 care prevede carantinarea orașului Țăndărei, interzicere zborurilor spre Read more

Alina Gorghiu s-a sucit, cere respingerea legii de eliberare a deţinuţilor VIDEO

Criticată dur de Ludovic Orban pentru proiectul privind eliberarea din puşcării a deţinuţilor cu pedepse Read more

Ana Birchall îl pune la punct pe Dan Varan Voiculescu

Acuzată de trustul de presă al lui Dan Voiculescu că îndeamnă la turnătorie, Ana Birchall Read more

Gabriela Firea mulţumeşte Chinei pentru ajutorul acordat

Guvernele din Rusia şi China condiţionează furnizarea de ajutoare sau echipamente medicale către statele din Read more

China îl păpuşează pe Ponta. “America, agresoarea României”

China lucrează în România chiar prin politicieni români, aşa-numiţii "idioţi utili". Preşedintele Pro România, Victor Read more

Fake news marca Ştiri pe surse, din nou. Active Watch demască

ActiveWatch - Agenţia de Monitorizare a Presei sancţionează încă un fake news lansat de stiripesurse.ro, Read more

Share