ACUM, “Sistemul lui Putin”, pe B1 TV

Share

B1 TV transmite acum, în emisiunea „Special B1” a Sorinei Matei, excepționalul documentar „Sistemul lui Putin”, despre ascensiunea liderului de la Răsărit și adevăratul cult creat în jurul său.

Telespectatorii descoperă, în exclusivitate pe B1 TV, incredibila, dar adevărata față a Rusiei, după trei mandate sub conducerea lui Vladimir Putin: controlul total al statului asupra mass-media, tentativele repetate de intimidare a Opoziției, agresiuni militare asupra fostelor republici sovietice și sprijinirea regimurilor antidemocratice din China sau Siria.

„Sistemul lui Putin” („Putin is back”, Les Films de Grain de Sable, Franța, 2014, regizat de Jean-Michel Carré) își propune să ofere cheia înțelegerii noilor obiective ale Federației Ruse.

În 2007, documentarul, difuzat în peste 40 de țări, arăta cum un locotenent KGB fără nici o importanță, Vladimir Putin, a urcat vertiginos pe scara puterii și a devenit președintele Rusiei, după 25 de ani petrecuți în umbră.

Cele două mandate ale sale reflectă renașterea acestei țări, combinată cu o mândrie națională exacerbată și un regim autoritar în continuă creștere.

După opt ani și două mandate de președinte, Putin revine cu o nouă strategie atent pusă la punct, pe care o va dezvălui documentarul (realizat de aceeași echipă ca și cel din 2007) programat de B1 TV pentru această sâmbătă, de la ora 21:00.

 

Share