Activități de vară pentru copii

Share

Lunile de vară reprezintă o oportunitate perfectă pentru a te bucura alături de cei mici prin diverse activități specifice anotimpului. Pe cât este de lungă vara, pe atât trebuie să ai în minte cât mai multe idei prin care îți poti petrece timpul într-un mod creativ, alături de cei mici. Iată top 5 activități pe care trebuie să le faci vara aceasta alături de copii:

  1. Plimbările cu bicicleta

Vara îți aduce oportunitatea perfectă de a-ți învăța copilul să meargă pe bicicletă. După ce reușești să îl înveți, te poți bucura alături de el de plimbări prin parc sau oriunde în natură. Acest lucru vă va oferi amândurora momente de relaxare si plăcere.

  1. Bătaie cu apă la piscină

Vara este mult prea cald, tocmai de aceea o bătaie cu apă reprezintă soluția ideală pentru a vă răcori și a vă distra alături de copil. Puteți alege să mergeți la un ștrand sau puteți să duceți distracția la voi acasă. Puteți opta pentru piscine gonflabile, produse în care învestiți o singură dată și pe care le veți avea în fiecare vară la îndemână. Piscina gonflabilă este perfectă pentru momentele în care vreți să vă bucurați în familie. Nu uita însă de creme SPF atât pentru pielea ta, cât și pentru cea a copilului.

  1. Picnic sau gătitul împreună

În zilele în care vremea este destul de plăcută, îți poți petrece timpul liber, la picnic. Poți să îi citești copilului tău sau vă puteți lua cu voi câteva jocuri educative. Picnicul la iarbă verde nu este complet fără niște gustări delicioase. Pe lângă gustări, te poți aproviziona cu o pătură pe care o să stați și poți lua chiar și o minge pentru a vă bucura și de puțină mișcare.

  1. Cititul de povești în aer liber

Poveștile spuse copiilor reprezintă pentru aceștia o nouă lume în care au ocazia să-și folosească imaginația și să o dezvolte cât mai mult. Dacă este mult mai comod să stai acasă, decât să mergi cu cei mici în diverse alte locații, îți poți amenaja o curte frumoasă în care să vă facă plăcere să vă petreceți timpul. Spre exemplu, poți opta pentru un balansoar gradina copii, care poate deveni foarte ușor locul preferat de citit povești pentru cei mici.

  1. Plimbatul cu rolele

Plimbatul cu rolele este o activitate foarte plăcută atât pentru copii, cât și pentru unii părinți. Poți ieși alături de cei mici la câteva ture de parc. Astfel, poate deveni o activitate de familie în care petreceți timp de calitate împreună și faceți mișcare în același timp. Ca să fie și mai distractiv pentru cei mici, vă puteți lua la întrecere pentru un plus de amuzament.

Share