A murit jandarmul negationist Ionuţ Câmpean, care îşi bătea joc de mască

Share

Jandarmul Ionuţ Câmpean îşi bătea joc, până de curând, de masca de protecţie şi de cei care o poartă. În mod tragic, destinul i-a da o lecţie.

Ionuț Câmpean, jandarmul din Sibiu care posta mesaje batjocoritoare, la adresa celor care poartă mască și își iau măsuri de protecție împotriva infectării, a fost ucis de noul coronavirus, la Spitalul Clinic Județean de Urgență.

Ionuț Câmpean, în vârstă de 43 de ani, a aflat, în urmă cu câteva zile, că este bolnav de COVID-19, iar pe 23 octombrie a fost internat în spital. El a postat un mesaj disperat, de pe patul de spital.

Însă nu demult acelaşi jandarm posta mesaje batjocoritoare, la adresa celor care purtau mască.

   

Prefectura Sibiu a transmis într-un comunicat că militarul a fost tratat conform protocolului și a resurselor disponibile pe secție, însă evoluția bolii, în cazul său, a fost una defavorabilă care a dus la deces.

„Evoluția însă a fost una nefavorabilă, pacientul având afectare pulmonară masivă, confirmată de examinarea CT. În cursul serii trecute, a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil”, a mai transmis sursa citată.

De asemenea, și Jandermeria Sibiu a transmis un mesaj de condoleanțe, după aflarea veștii că Ionuț Câmpean a fost răpus de coroanvirus.

„O veste tristă ne-a cutremurat pe toți în această dimineață. Colegul nostru, care era internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, fiind confirmat pozitiv, în urma testării SARS-Cov-2, a încetat din viață.

Suntem alături de familia îndurerată și resimțim, cu profund regret, pierderea unui camarad de nădejde și a unui om bun. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, transmite Jandarmeria Sibiu, pe Facebook.

Share