home ECONOMIE Iar a căzut reţeaua Vodafone

Iar a căzut reţeaua Vodafone

Share

~reţeaua de telefonie mobilă pare să nu fi fost disponibilă la orele serii cel puţin în Capitală, Ploieşti, Constanţa şi Călăraşi~

UPDATE: Comentariile la această postare mă fac să trag concluzia că ieri, sâmbătă, 7 ianuarie, la orele 17:48 (Ploieşti), 18:51 (Bucureşti), Constanţa (19:08) şi Călăraşi (19:01) nu exista semnal de telefonie mobilă.

Ceea ce ştiu iarăşi, din informaţiile cititorilor mei, este că se pare că semnalul a revenit în Capitală la ora 19:28.

Pe 21 decembrie 2011, atunci când am scris această postare, am crezut că mi se pare mie şi am verificat pe cât am putut dacvă într-adevăr a căzut reţeaua de telefonie mobilă a Vodafone în Bucureşti sau mi se pare mie.

Aşa ca am ieşit prin târg cu mobilul în mână, să verific. Nu mai spun că Orange nu avea nici o problemă. Este penibil ceea ce se întâmplă. Pe lângă faptul că ambele companii de telefonie mobilă se poartă cel puţin cu clienţii abonaţi precum te porţi cu slujnicele dacă nu ai şapte ani de acasă, nici reţeaua de telefonie nu merge ca lumea.

Penibil, absolut penibil.

===

Cel puţin în Bucureşti, în această noapte, s-a petrecut lucru nemaiauzit, fără precedent: reţeaua Vodafone a căzut. Cel puţin în Bucureşti, repet.

Dragos Smeu

Nici un fel de telefon din reţeaua Vodafone sau din afara acesteia nu putea fi apelat. Nici măcar numerele scurte gratuite de service.

Situaţia a durat astfel mult timp, după care a început tangoul.

O dată pe minut, telefonul meu (un Nokia destul de bun) găsea reţeaua, apoi, la următoarea strigare, o pierdea complet.

Nul, zero, nada, zilch.

Un prieten de pe Facebook a spus o vorbă de duh:

“O fugărea Orange-ul (pe fetiţa Vodafone) și s-o fi împiedicat… să nu se zică nici, nici…”

Am sunat la numărul pentru Relaţii cu urgisiţii clienţi Vodafone şi am aflat că nu pot vorbi cu un operator decât între orele 8.00 – 22.00. Mi se pare normal.

Şi website-ul Vodafone era căzut.

Dumnezeule, cât de bine am făcut când am renunţat la abonament…

UPDATE 1: După câte văd aici, Vodafone a mai picat si pe 6 decembrie 2007, iar aşa cum se poate constata aici, aceeaşi reţea de telecomunicaţii mobile a mai căzut şi pe 8 februarie 2009.

UPDATE 2: La ora 17.30 website-ul Vodafone îşi revenise.

Share