PNL şi PSD l-au demis pe primarul general interimar

Share

PNL şi PSD l-au demis pe primarul general interimar al Capitalei, Dan Marin Ştefănel, în loc să se ocupe de problemele importante ale Capitalei.

Primarul interimar Dan Marin Ştefănel este la două luni de când a fost numit, în urma votului aceleiaşi majorităţi, printr-un compromis politic la nivelul CGMB.

Pentru schimbarea lui Ştefănel Marin (UNPR) din funcţia de viceprimar, cu atribuţii de primar interimar, au votat 37 de consilieri generali, iar alţi cinci consilieri au votat împotrivă, în timp trei s-au abţinut.

Viceprimarul Capitalei Dan Darabont (PSD) a declarat marţi, după şedinţa CGMB în care primarul general interimar Ştefănel Marin a fost demis, că PSD ia în calcul să facă o propunere pentru ocuparea acestei funcţii.

Consilierul general PNL Horia Scarlat a declarat, după votul din CGMB, că va fi redactat procesul verbal, care va ajunge la prefectul Capitalei, iar din acel moment postul deţinut de primarul general interimar uneperist Ştefănel va fi vacantat şi se va relua procedura de numire a unui viceprimar cu rang de primar general interimar.

Procedura pentru primarul general nou desemnat ar putea să dureze cel mult cinci zile, timp în care poziţia de viceprimar este vacantată.

Share