PSD devine un stup de albine nebune. Lupta pentru putere se ascute

Share

Plăcile tectonice din PSD continuă să se mişte. Lpta pentru putere dintre gruparea din jurul lui Dragnea şi celelalte grupuri de interese din partid se ascute. În timp ce Liviu Dragnea încearcă să-şi consolideze puterea, adversarii săi se schimbă, se adună, se coalizează şi devin tot mai mulţi.

PSD se rupe în mai multe tabere beligerante. Scandal perpetuu

Zovonuri ci iz de aromă privind drumul viitor al PSD

Deocamdată suntem pe surse şi zvonuri. Astfel, Marian Oprişan candidează, dar nu este foarte clar acum la ce funcţie. La intrarea în şedinţa BPN, el a dat de înţeles că ar candida. Că doreşte acest lucru. Nu a spus însă clar pentru ce funcţie.

Pe de altă parte, Nicolae Bădălău, Senatorul Ficăţel, nu ar mai candida la funcţia de prim-vicepreşedinte. Nici vechiul prieten şi camarad de nenorociri al lui Liviu Dragnea, Paul Stănescu, nu mai candidează la vreo funcţie de conducere în tabăra social-democraţilor.

Cine vine în loc? Viorica Dăncilă ar putea deveni numărul doi în partid, vehiculează diferite surse din PSD, ceea ce ar indica o consolidare a PSDragnea în fruntea partidului.

Cati Andronescu nu exclude nimic, nici ce exclude în PSD

Se discută despre o propunere de candidat pentru Preşedinţia României. “Să vedem în ce măsură alegem personalitatea care întruneşte voturile cetăţenilor”, spune Ecaterina Andronescu. Declaraţia este interesantă şi poate avea inclusiv conotaţii critice. Carevasăzică, partidul ar putea să aleagă şi o persnalitate care nu întruneşte voturile cetţenilor.

Share