home ECONOMIE 5 beneficii importante pe care ti le ofera utilizarea unui Sirocou

5 beneficii importante pe care ti le ofera utilizarea unui Sirocou

Share

Exista o vorba foarte populara care spune ca omul gospodar isi face vara sanie si iarna car. La fel putem spune si noi despre soferii care se respecta faptul ca vara isi instaleaza sirocou si iarna se bucura de numeroasele beneficii ale acestuia.

Sirocoul reprezinta unul dintre cele mai avantajoase sisteme pe care le poti instala pe masina ta. Practic, pe cat de neplacute pot fi iernile geroase pentru soferi, pe atat de usoare pot deveni atunci cand masina este dotata cu un sistem de incalzire auxiliara.

Despre beneficiile utilizarii unui Sirocou ne propunem sa discutam si noi in acest articol. Mai exact, iti vom prezenta 5 dintre cele mai importante beneficii de care te vei bucura atunci cand iti instalezi un sirocou pe masina.

Vei beneficia de confort maxim chiar si atunci cand temperaturile sunt mult cu minus

Un prim motiv pentru care ar trebui sa apelezi la instalarea unui sirocou este faptul ca in zilele friguroase vei beneficia de confort maxim. Nimic nu e mai neplacut decat o dimineata geroasa in care iti ingheata mainile pe volan, iar caldura vine abia dupa cateva zeci de minute bune de condus.

Ei bine, momentele acestea raman doar o amintire neplacuta atunci cand utilizezi un sirocou. Practic, atunci cand masina ta este dotata cu un astfel de sistem, dimineata va fi pregatita de drum, iar in interiorul sau temperatura va fi foarte placuta.

Motorul porneste usor si poti pleca la drum fara a mai astepta incalzirea sa

De obicei motoarele diesel pot porni foarte greu atunci cand temperaturile sunt scazute foarte mult. In schimb, atunci cand exista un sistem de incalzire auxiliara instalat pe masina, acesta va porni la sfert. Iar asta deoarece va avea deja temperatura ideala pentru functionare, drept urmare nici nu va mai trebui sa astepti ca acesta sa se incalzeasca putin, inainte de a pleca la drum.

Mai putina uzura si o durata de viata a motorului indelungata!

Incercand sa pornesti motorul rece, pornirea va fi foarte greoaie. Drept urmare, intreg mecanismul de aprindere/pornire va fi afectat. Bateria poate avea si ea mult de suferit in urma acestei incercari atunci cand afara sunt -15 grade Celsius, de exemplu.

Folosind un sirocou, uzura motorului, a bateriei si a altor elemente va disparea. Drept urmare, motorul va avea o durata de viata indelungata iar bateria nu va ceda prea rapid.

Masina va consuma mai putin combustibil!

Stim cu totii ca motorul are cel mai bun consum abia atunci cand atinge temperatura ideala de functionare. Iar cand mergem cu motorul rece, consumul este de asemenea mult mai mare decat de obicei.

In zilele de iarna, fara un sirocou instalat pe masina, vei merge destul de mult cu motorul rece pana cand acesta se va incalzi. In tot acest timp, masina ta va consuma mai mult combustibil decat de obicei. Drept urmare, putem spune ca instalarea unui sirocou iti garanteaza un consum mult mai bun in sezonul rece si nu numai!

Mai multa siguranta la volan!

Iarna, cele mai multe accidente sunt cauzate in special de lipsa vizibilitatii. Zapada sau gheata de pe geamuri, sau parbrizul si luneta aburite, scad considerabil vizibilitatea atunci cand conducem. Iar statisticile spun ca cele mai multe accidente din sezonul rece au loc la scurt timp dupa plecarea de pe loc.

Drept urmare, putem concluziona faptul ca masina nu a apucat sa se incalzeasca suficient de bine pentru ca geamurile, parbrizul si luneta sa garanteze o buna vizibilitate, iar de aceea s-a produs si accidentul.

Utilizarea unui sirocou te poate ajuta sa previi acidente grave, garantandu-ti o vizibilitate mai buna atunci cand conduci.

Apeleaza la echipa de pe verificare-tahografe.ro pentru a-ti instala un sistem de incalzire Webasto sau Eberspacher de cea mai buna calitate, la cel mai bun pret, iar astfel vei evita cozile care apar in debutul sezonului rece si totodata te vei bucura de toate avantajele prezentate mai sus.

Citeşte şi
Inexplicabil, o maşină a intrat în gardul de la Palatul Victoria

Aparent inexplicabil, o maşină a intrat în această seară în gardul de la Palatul Victoria.

Klaus Iohannis a promulgat eliminarea supraaccizei la carburanţi şi supraimpozitării contractelor part-time

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Legii nr. 227/2015

Reteta de succes pentru un eveniment reusit

Fiecare eveniment are o nota aparte care-l transforma intr-un eveniment de milioane chiar daca investitiile

3 propuneri pentru cadourile de Secret Santa

A sosit perioada aceea din an când vorbim despre cadouri și bucuria de a oferi.

Valentin Ionescu: Strategia ASF privind educația financiară, pilon în dezvoltarea piețelor financiare nebancare

Directorul Direcției de Strategie și Stabilitate Financiară în cadrul ASF, domnul Valentin Ionescu, a declarat...

Valentin Ionescu: ASF vine în sprijinul dezvoltării tehnologiilor moderne pe piețele financiare nebancare

Directorul Direcţiei de Strategie și Stabilitate Financiară în cadrul ASF, domnul Valentin Ionescu, a declarat:

Dan Armeanu (ASF): Prin legea privind pensiile ocupaționale am pus bazele „Pilonului IV” de pensii în România

Vicepreședintele A.S.F. al Sectorului Sistemului de Pensii Private, domnul Dan Armeanu, a declarat...

Ludovic Orban a desfiinţat Fondul Suveran de Investiţii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii va fi desfiintat,

Orlando Teodorovici şi Viorica Dăncilă au premeditat dezastrul fiscal-bugetar

Orlando Teodorovici şi Viorica Dăncilă stiau inca din luna aprilie ca deficitul bugetar ar putea

Chiar si un copil poate sa inteleaga optimizarea SEO! Iata explicatia in termeni simpli!

Ai o afacere. Faci un website. Oferi servicii sau produse de calitate la preturi bune.

Share