10 ani de la 9.11 (3) Exerciţiile antitero ca diversiune

Share

Se împlinesc astăzi 10 ani de la atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001 – bornă de hotar în deteriorarea mediului democratic de tip occidental în care trăim şi punct de inflexiune în intrarea umanităţii în era postdemocratică. O societate de tip confruntaţional, post-democraţie, croită după doctrina politică, economică, militară, socială şi culturală de tip neocon, indiferent cum i se spune acesteia în diferite state şi care îi sunt reprezentanţii locali în diferite state-naţiuni, a luat naştere progresiv, printr-o succesiune de şocuri globale generate probabil artificial, care au influenţat şi influenţează decisiv în rău lumea în care trăim.

bookweb.kinokunyia
Unii dintre cei mai buni ingineri din lume au proiectat aceste minuni arhitectonice să reziste la mult mai mult decât două prăpădite de avioane. De ce totuşi s-au prăbuşit?

– după Webster Griffin Tarplay, „Anatomia unei coup d’etat”, ZERO, Giulietto Chiesa, Editura Litera Internaţional, 2007

„(…) În funcţie de modul de evaluare, putem stabili că au fost între 15 şi 20 de exerciţii care au precedat direct atentatele, sunt legate de fapte ori s-au realizat în dimineaţa zilei de 11 septembrie. Şi mai dramatică este aprecierea că virtual fiecare aspect de la 11 septembrie corespunde unuia sau mai multor dintre exerciţiile despre care am aflat. (…)

În consecinţă, putem porni de la ipoteza că atentatele teroriste de la 11 septembrie au fost realizate, conduse şi camuflate prin intermediul unor astfel de exerciţii. Aceasta este confirmarea teoriei M.I.H.O.P. (Made It Happen On Purpose – făcut să se întâmple intenţionat), care se referă la 11 septembrie, teorie care afirmă că Guvernul Statelor Unite sau, mai exact, o facţiune a acestuia, a cauzat şi a creat evenimentele de la 11 septembrie.

Izolarea bazelor şi pregătirea loviturii de stat

Forturile Hamilton, Meade (Agenţia pentru Siguranţă Naţională), Belvoir, Ritchie, Myer şi McNair
Începând cu 15 august 2001, Armata a limitat accesul publicului în bazele din apropierea Washingtonului, invocându-se o presupusă creştere a nivelului de alertă la nivel naţional, din cauza ameninţărilor teroriste.

Fort Meyr, Virginia, Fort McNair, Washington, Infanteria a III-a
5 septembrie 2001: bazele Armatei din apropierea Washingtonului pun în vigoare „accesul controlat total”. Fort McNair este cartierul general al Districtului Militar din Washington.

Fort Meyer, Virginia
„Exerciţiu de apărare al forţelor armate”, stabilit pentru săptămâna de după 11 septembrie.

Fort Belvoir, Virginia
11 septembrie 2001: a doua zi de marţi a „exerciţiului de control al garnizoanei”, ca presupusă „testare a securităţii bazei în caz de atac terorist”.

Dezactivarea securităţii şi sabotarea contraspionajului

Exerciţii de pregătire realizate de FBI la Monterey, California
La 11 septembrie, echipe antiteroriste ale FBI şi CIA nu se aflau în cartierele lor generale din Washington.

Suspendarea apărării antiaeriene şi multiplicarea deturnării

Exercițiu anual al NORAD în buncărul din muntele Cheyenne, în apropiere de Colorado Springs, Colorado
„Sistem complet” pentru un exerciţiu fundamental, cu scopul de a testa fiecare parte a organizaţiei.

Vigilant Guardian
Apărarea antiaeriană împotriva deturnărilor.

Northern Guardian
Apărare antiaeriană reală, nu exerciţiu. De la finele lunii august la începutul lunii decembrie 2001 avioane de luptă ale bazei Aviaţiei Militare din Langley, Virginia, au fost desfăşurate în baza Keflavik din Islanda, pentru a contracara presupuse bombardiere ruseşti.

Vigilant Warrior
Exerciţii ale NORAD

Operaţiunea Northern Vigilance
NORAD desfăşoară avioane de vânătoare în Alaska şi în Canada de Nord, pentru a contracara exerciţiile bombardierelor ruseşti.

Operaţiunea Northern Watch
Lupte aeriene reale, nu un exerciţiu; şase avioane de vânătoare şi 115 militari trimişi de la baza Langley la Inçirlik, Turcia, pentru a impune zona de nonsurvol asupra părţii de nord a Irakului.

Operaţiunea Southern Watch
Aproximativ 100 de membri ai 174 Fighter Wing din Garda Aeriană Naţională, New York, sunt desfăşuraţi în baza din Sultan, în Arabia Saudită, pentru a impune zona de nonsurvol asupra părţii de sud a Irakului, august – septembrie 2001.

Exerciţii locale ale Bazei Aeriene Andrews, lângă Washington
Trei F-16 trimise în Carolina de Nord pentru misiuni de antrenament aer-sol.

Amalgam Virgo 2002
Scenariul presupune utilizarea avioanelor Delta 757, cu piloţi adevăraţi şi actori care interpretau pasagerii, în zbor de la Salt Lake City, Utah, la Honolulu, Hawaii. Avionul trebuia să fie „deturnat” de agenţi ai FBI, care interpretau rolul teroriştilor. Un DC-9 ar fi fost deturnat de poliţia canadiană în apropiere de Vancouver.”

Exemplele pot continua. Spaţiul nu ne permite să publicăm lista tuturor exerciţiilor. Atâtea lucruri reale în timpul unui exerciţiu, precum pe 11 septembrie 2001, nu s-au mai petrecut niciodată în istoria Statelor Unite şi probabil a întregii omeniri.

Aşa cum niciodată aceste lucruri reale petrecute nu au fost ocultate cu atâta viclenie chiar de autorităţi, prin chiar faptul că în timpul evenimentelor exerciţiile au fost identice desfăşurării evenimentelor reale şi la cel puţin unul citat aici s-a specificat răspicat că… nu este exerciţiu!

Astfel că nimeni nu mai ştia ce este exerciţiu şi ce realitate şi atentatele teroriste au mers strună, sub privirile zăpăcite ale reprezentanţilor autorităţilor, aproape fără avioane de vânătoare care să intercepteze aparatele zburătoare ce se îndreptau spre ţinte civile sau militare.

De exemplu, sectorul nord-estic al apărării antiaeriene NEADS era într-un asmenea grad de dezorientare, încât la un moment dat (ora 8:57:11), un oficial spunea: „Cred că trebuie să oprim exerciţiul. Ce zici?”, iar altul comenta (9:04:50) cam aşa: „Cred că au fost introduse nişte date al naibii de aiurea, să fim sinceri”.

Oamenii credeau sincer că iau parte la un exerciţiu şi datele dramatice ale acestuia nu le plăceau deloc. Era prea mult parcă.

Dacă la 11 septembrie ar fi avut loc o serie de atentate teroriste, ele ar fi reuşit parţial şi tot parţial ar fi fost deturnate. Se pune problema că nişte pasageri curajoşi ar fi deturnat în Penssylvania un avion, lucru de care ne îndoim. În rest, sigur toate atentatele au reuşit, cu autorităţile efectiv anesteziate.

Tot acest scenariu de coşmar, după care preşedintele Statelor Unite a venit şi ne-a spus că în spatele lui este un arab wahabbit dintr-o peşteră afgană, sună a PSYOP, adică a operaţiune acoperită pusă la punct de serviciile secrete americane sau mai bine zis de o facţiune trădătoare din aceasta, care practic a dat un fel de lovitură de stat contra poporului american.

Scriem aceste rânduri într-un moment în care SUA a ridicat gradul de alertă teroristă şi suntem convinşi că nu se va întâmpla nimic. În schimb, suntem la fel de convinşi că, atunci când nu ne vom aştepta, se va întâmpla din nou. Ascensiunea extremiştilor la putere în lume în locul democraţilor de-abia a început.

citeşte şi:
(1) 10 întrebări la care nu găsim răspuns
(2) Originile crizei. Atentatele din SUA
(4) Neo/teoconservatorii americani
(5) Între teoria conspiraţiei şi aberaţie
(6) Revoluţia, lovitura de stat şi conspiraţia din 89
(7) Tehnica discreditării

(urmează)

Share