home EVENIMENT Planuiesti constructia unei case noi? Tine cont de aceste sfaturi

Planuiesti constructia unei case noi? Tine cont de aceste sfaturi

Share

Constructia unei case noi nu trebuie lasata numai in sarcina specialistilor constructori si a celor ce se ocupa cu amenajari in acest sens. Viitorii proprietari trebuie sa se intereseze de la bun inceput de tot ceea ce inseamna constructia unei case, materialele necesare, implicarea muncitorilor, alegerea mobilei, a firmei pentru acoperis, precum si alegerea unor cosuri de fum ieftine din inox sau a unor sisteme de ventilatie utile.

Cum alegi cel mai bun cos de fum si sistem de ventilatie pentru casa ta

Cosul de fum este unul din cele mai imporante detalii ce nu trebuie scapate din vedere in construirea unei case care nu este racordata la un sistem de incalzire centralizat. Cele mai multe incendii si decese nu sunt provocate de seminee sau de sobele traditionale, ci de montarea cosurilor de fum improvizate sau neconforme.

Cosurile de fum daca nu sunt alese in mod corect pot pune viata in pericol, de aceea este important de avut in vedere achizitionarea unui cos de fum din inox ieftin foarte bun, potrivit sistemului de incalzire si curatarea acestuia o data pe an sau ori de cate ori este nevoie pentru a evita incendiile. Cosul de fum din inox este considerat a fi o solutie optima, modele alternative ale cosurilor din caramida sau ceramice.

Modelele de inox cu dublu STERAL perete reprezinta cea mai noua varianta de cosuri de fum profesionale si o instalatie completa pentru evacuarea gazelor de ardere in atmosfera in deplina siguranta. Cosurile de fum sunt cea mai buna varianta pentru utilizarea in siguranta si confort sporit pentru orice locuinta.

Principalul avantaj pe care il aduc cosurile de fum din inox reprezinta greutatea redusa, fiind ideal in locatiile in care montarea unui cos de fum cu greutate mare este o reala problema sau unde necesarul cosului de fum cere o inaltime mare. Un cos de fum din inox este mult mai usor de ancorat si are o izolatie foarte buna.

De asemenea, spre deosebire de cosurile din caramida, cosurile STERAL din inox ieftine se monteaza repede si usor. In timp ce un cos de caramida se poate monta o data cu constructia casei, cele din inox se pot monta in functie de dorinte, de prioritati, de necesitati, conditii si alti factori indiferent de momentul finalizarii constructiei, ocupand mai putin spatiu si necesitand o intretinere mult mai facila.

In plus, una din cele mai serioase probleme ce reduce in mod semnificativ durata de viata a cosului de fum din caramida este coroziunea, problema care nu este intampinata si la cosurile de fum din inox. Cosul de fum din inox se monteaza usor si rapid, rezista la atacul chimic al condensatului, rezista la socul termic in caz de autoaprindere, la inghet-dezghet, dar si la incendii, fiind insotite atat de garantia producatorului, cat si de garantia montatorului.

Sfatul specialistilor este ca la constructia oricarei case proprietarii sa se documenteze inainte cu privire la cerintele focarului pentru a vedea daca fac alegerea potrivita sau nu.

Citeşte şi
Sebastian Lăzăroiu, sfaturi pentru guvernarea lui Ludovic Orban

Sebastian Lăzăroiu, fostul sociolog şi, ulterior, ministru al Muncii în Cabinetul Boc, are sfaturi pentru Read more

Ciordache şi Dormeanu, la sfat de taină-ntr-un cotlon al Parlamentului

Florin Iordache, poreclit Ciordache, și Valer Dorneanu, supranumit odinioară Dormeanu, au fost prinși șușotind pe Read more

10 Sfaturi pentru a scrie un CV

Daca va regasiti des in postura de a cauta ore in sir pe portaluri de Read more

Raport: Industria orientata spre export va creste in 2011, constructiile vor suferi in continuare (DB)

Constructiile si piata bunurilor de consum vor suferi in continuare din cauza lipsei de incredere Read more

Sa ne aparam Statul! (Elena Udrea)

Am făcut în acest sfârşit de săptămână o vizită de lucru pe litoralul românesc să Read more

Statistica: Scade activitatea economica. Nici anul viitor nu ne vom simti mai bine

Activitatea economică va continua să scadă până în luna februarie a anului viitor, arată o Read more

CRIZA: Cum ne afecteaza si ce anume ni se va intampla?

Dragos Damian, director general la Zentiva Romania, spune ca piaţa pharma din România, care este Read more

Cîțu: „Jumătate din PSD trebuia să fie la pușcărie, au speriat oamenii, au indus panică”

Florin Cîţu acuză PSD că a organizat o campanie pe care a plătit-o şi desfăşurat-o Read more

Florin Cîţu spune ce vrea să facă PSD cu România

PSD nu s-a oprit din demolarea statului român. Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, anunţă că PSD are Read more

Share