home POLITICA Vocea Rusiei, de duminică, e în sevraj

Vocea Rusiei, de duminică, e în sevraj

Share

Vocea Rusiei, de duminică, e în sevraj

Vocea Rusiei, grupul de ofiţeri specializaţi în diversiune care se ocupă de România, este în sevraj de când a ieşit Iohannis.

În seara alegerilor, duminică, la ora 18.04, pe website-ul acesta apare postarea În România are loc al doilea tur al alegerilor prezidențiale. El are următorul conţinut:

La postul de președinte al țării candidează premierul țării, Victor Ponta și liderul Partidului Național Liberal, Klaus Iohannis. Primul tur al alegerilor prezidențiale a avut loc pe 2 noiembrie. Victor Ponta a obținut 40,44% din voturi, iar Klaus Iohannis – 30,37%.

Aici s-a rupt filmul. Din acel moment, website-ul oficinei Kremlinului nu mai zice nici un cuvânt despre alegerile de la noi. Or fi fost şocaţi? S-a blocat hardul grupului de intoxicare şi diversiune Valentin Mândrăşescu?

Miercuri, la orele dimineţii, 10.34, avem o ştire de întâmpinare la fel de seacă precum anunţul despre faptul că în România au loc alegeri, Departamentul de Stat: Scutul antirachetă din Europa nu este îndreptat împotriva Rusiei. jignitor de obiectivă şi echidistantă pentru Vocea Rusiei, ca la Reuters. 

Hallo, Moscow, can You here us? Are You still upthere? O postare, ceva, din care să aflăm cum de fapt Ponta a repurtat un succes răsunător în România? Au poate nu mai ştiţi cum să o daţi?

Urmează, la 14.33, o postare a contributorului Valentin Vasilescu (ştiţi, domnul condamnat în Dosarul Ţigareta II), Radiografia pe scut a alegerilor prezidentiale. E corect. E o radiografie pe scut, pentru că Vocea Rusiei, din seara alegerilor, de când au aflat tavarşcii că iese Iohannis, e sub scut.

Penibile sunt şi consideraţiile lui Vasilescu. Intro-ul articolului plonjează dramatic în actualitatea românească febrilă:

Dumnezeu a dat poporului român bogății naturale care l-ar fi făcut să trăiască cel mai bine din Europa. Din păcate la doar 20 % din el, i-a dat caracter, dorință de a face performanță și încredere în propriile forțe.

Valentin Vasilescu aberează aşa preţ de şase paragrafe, apoi pune punctul pe “i”, de la Iohannis, în al optulea paragraf:

Nici confruntarea din turul doi, nu s-a mai desfășurat sub forma unor dezbateri televizate între cei doi candidați, care să reliefeze care are profilul cel mai apropiat de fișa postului președintelui României. Dezbateri care datorită experienței politice și inteligenței native, l-ar fi favorizat clar pe Ponta.

Asta era! Dom’ Vasilescu, aveţi o forţă analitică remarcabilă. Vă aşteptăm să reveniţi de pe planeta Venus, printre noi.

Citeşte şi
Kremlinul către Washington: "Continuaţi cu scutul? Punem un contrascut, Iskander M. Nu vă potoliţi? Ieşim
Nimic, nici cântecele de lebădă cu cooperarea economică, nici ameninţările cu războiul nuclear nu ne
În timp ce Băsescu dă semne clare că-şi doreşte o coabitare spre binele ţării, USL
După puci, website-ul guvernamental Vocea Rusiei a devenit explicit şi dă indicaţii strategice USL ce
De urmărit ce ordonanţe de urgenţă dă Guvernul, ce decizii ia Parlamentul dacă se va
~revolutionarii, paravan pentru afaceri cu masini~Basescu sare la gatul ciubucarilor de la ANAF si politistilor
Dincolo de emotia fireasca, pe care o determina aceasta tragedie, trebuie sa ne pastram cumpatul
Un grup de oameni de ştiinţă ruşi se vor întâlni în curând în secret, pentru
The Telegraph anunţă că prinţul Nicolae se va muta înapoi în România, împreună cu soţia
De data aceasta, cel puţin ca iniţiativă, pare a fi cea mai ambiţioasă din perioada
Share