Vlad Voiculescu, adevărul gol-goluţ: PSD susţine mafia gunoaielor

Share

Ceea ce spune acum Vlad Voiculescu devenise evident de multă vreme: PSD s-a sincronizat exact cu Romprest, în acţiunile acesteia.

Președintele USRPLUS București, Vlad Voiculescu, acuză PSD că susține mafia gunoaielor. PSD a anunțat că va cere în instanță anularea stării de alertă sanitară, din Sectorul 1.
„Într-un comunicat de presă sforăitor, PSD ne anunță că atacă în instanță și cere suspendarea stării de alertă din Sectorul 1 al Bucureștiului.
Le convine de minune să rămână gunoiul pe străzi și le convine de minune ca mafia să rămână conectată la banul public, iar acum s-au gândit să speculeze și politic situația.
Pe scurt:
1. PSD susține gunoaiele. Cele de pe străzi de data asta.
2. PSD susține mafia. Mafia gunoaielor de data asta.
Nu există soluții simple pentru criza gunoaielor din sectorul 1 dar să pretinzi că lucrezi în interes public împotrivindu-te curățării gunoaielor de pe străzi este pur și simplu… mizerabil”, a transmis Vlad Voiculescu.
Partidul Social Democrat Sector 1 atacă în instanță și cere suspendarea stării de alertă declarată de către Comitetul pentru Situații de Urgență al Sectorului, ‘cu complicitatea’ prefectului Capitalei, a anunțat președintele interimar al PSD Sector 1, Florin Manole.
„Partidul Social Democrat Sector 1 consideră că această decizie nu este întemeiată legal și reprezintă doar urmarea firească a unei situații de criză declanșată și întreținută de către primarul Sectorului 1, doamna Clotilde Armand”, arată Florin Manole.
Potrivit acestuia, „în plină stare de alertă declarată la nivel național, CSU Sector 1 mai suprapune o altă stare de alertă locală, fapt ridicol și fără precedent în România și care nu arată decât înrădăcinarea unei mentalități autoritare și a unor precedente toxice”.
„Altfel spus, politicienii de dreapta – în speță, Clotilde Armand – nu pot da nici cu mătura fără o stare de alertă declarată oficial? Am semnalat în repetate rânduri că lupta doamnei Armand cu operatorul de salubrizare afectează interesele cetățenilor și este dusă cu incompetență și rea-credință, generând penalități împovărătoare la bugetul local, dar și cheltuieli suplimentare prin achiziții total netransparente. Opriți acest bâlci costisitor și ridicați, deopotrivă, gunoiul și starea de alertă!”, a adăugat Florin Manole.
Share