Viorica Dăncilă spune că şi Klaus Iohannis e prost, ca ea

Share

Viorica Dăncilă a declarat, într-un interviu pentru Mediafax, că imaginea de proastă nu se justifica, pentru că şi alţi lideri politici fac greşeli.

„Cum de s-a fixat această imagine că sunteţi proastă? V-aţi întrebat vreodată?”, a fost întrebată Dăncilă, de Ion Cristoiu.

”S-a lucrat foarte mult la acest lucru. S-a speculat. E adevărat că am făcut greşeli de exprimare. Dar uitaţi-vă la preşedinte, greşelile făcute de oamenii oameni politici. Numai eu număr şapte – opt.

Poate unii vorbesc frumos, poate spun lucruri frumoase, dar important e ceea ce rămâne şi eu chiar am muncit foarte mult şi am fost foarte impliacta ca să iau decizii pentru oameni.

Toate aceste teme legate de broşe, de ceas, de alte lucruri distrăgea (sic!) atenţia de la alte lucruri legate de candidat. Orice. Chiar preşedintele a făcut zilele trecute mai multe greşeli. Nu îl acuz pe preşedinte. Se întâmplă. Ai o zi mai proastă, în care eşti obosit. Ceilalţi lideri politici care m-au acuzat până acum, uitaţi-vă câte greşeli fac. Nimeni nu le zice nimic”, a spus Viorica Dăncilă.

Share