home CORUPTIE, POLITICA Viorica Dăncilă și Carmen Dan, reject de pe listele PSD Teleorman

Viorica Dăncilă și Carmen Dan, reject de pe listele PSD Teleorman

Share

“Surorile sisters”, cum li se spunea în Alexandria, sub domnia lui Dragnea… Viorica Dăncilă şi Carmen Dan au zburat de pe listele PSD Teleorman.

Listele de candidați ale PSD Teleorman, aprobate de conducerea centrală a PSD, nu le includ și pe celebrele teleormanence Viorica Dăncilă și Carmen Dan. De altfel, Dăncilă nu apare pe niciuna dintre listele prezentate până acum, de organizațiile județene ale PSD.

Iată listele cu pozițiile eligibile prezentate de PSD Teleorman:

Senat
Cristescu Ionel Dănuț
Dumitrescu Mircea
Vișan Iuliana Valentina

Camera Deputaților
Piper Savin Florin
Stancu Paul
Panagorit Ioana

Viorica Dăncilă a declarat că Liviu Dragnea are în continuare influență în PSD Teleorman și se opune să ocupe un loc pe liste.

„Liviu Dragnea încă mai are influență, a vorbit cu anumiți lideri pentru a nu mă regăși pe listele parlamentare. Aștept decizia conducerii PSD, dacă va consideră că este posibil să candidez în alt județ, voi face acest pas.

Sunt persoane de la PSD Teleorman care au un dialog constant cu Liviu Dragnea, pentru susținerea lui Carmen Dan și bineînțeles Viorica Dăncilă să nu se regăsească pe liste, pentru că s-a opus să dea ordonanță de amnistie și grațiere”, a susținut Dăncilă la Digi24.

„Avem nevoie de unitate, de o echipa, pentru a răspunde provocărilor actuale. (…) Prezența mea pe liste va arată că Liviu Dragnea nu are nicio influență asupra conducerii PSD. Sper că președintele partitului nu le va da satisfacție celor care se opun să fie pe lista și aici mă refer la Liviu Dragnea”, a mai spus Dăncilă, transmițând astfel un mesaj către conducerea PSD.

Marcel Ciolacu a anunțat, săptămâna trecută, că Dăncilă ar trebui să fie pe listele PSD.

„Viorica Dăncilă ar trebui să se regăsească pe lista, ținând cont că a fost prim-ministrul PSD, dar e decizia organizației PSD Teleorman”, a mai anunțat Ciolacu. Dăncilă a fost înlocuită recent și din funcția de președinte al organizației de femei.

Share