home CORUPTIE, POLITICA Viorica Dăncilă: Liviu Dragnea a făcut presiuni asupra mea!

Viorica Dăncilă: Liviu Dragnea a făcut presiuni asupra mea!

Share

Viorica Dăncilă se dă acum musculoasă, după ce, atunci când Livache era în libertate, era ca un pisicuţ, asemeni lui Victor Ponta în faţa lui Traian Băsescu.

Ea i-a dat o replică lui Liviu Dragnea, după ce acesta a transmis din închisoare că era nervos pe ea.

Dăncilă a spus că au fost presiuni din partea lui Dragnea, pe tema amnistiei și grațierii. „Timp de mai multe luni de zile au venit direct și indirect sugestii”, a spus Dăncilă.

Dragnea a relatat din închisoare că a fost foarte nervos când, pe perioada campaniei electorale pentru președinția României, a auzit-o pe Dăncilă spunând de mai multe ori presei că nu ar semna o cerere de grațiere pentru el, cel care o numise premier.

„Ce m-a deranjat foarte mult: doamna Viorica Dăncilă se trezea foarte des vorbind despre faptul că nu mă va grația. Una, două nu-l voi grația! Chiar eram foarte nervos și voiam să îi spun: doamna candidat, nu mai vorbi despre faptul că n-o să mă grațiezi pentru că eu nu o să scriu o cerere de grațiere pentru că eu sunt aici nevinovat”, a comentat Dragnea, în episodul de marți din serialul interviului difuzat de Realitatea Plus.

În replică, Dăncilă a scris pe pagina de Facebook că, atâta timp cât a fost premier, nu a dat nici o ordonanță de urgență pe Justiție.

„Nu am avut niciodată vreo inițiativă pro-amnistie și pro-grațiere! Sunt sigură că acest lucru l-a iritat pe domnul Liviu Dragnea, dar am considerat că interesul României primează. N-am vrut să fac ceva ce știam sigur că e rău pentru țară.

Confirm din nou: au fost presiuni din partea domnului Dragnea pe tema amnistiei și grațierii. Timp de mai multe luni de zile au venit direct și indirect sugestii, recomandări, idei, pe care însă le-am respins.

Domnul Dragnea n-a primit bine aceste refuzuri și-l enerva probabil faptul că nu mă poate manevra. Probabil că domnul Dragnea n-a înțeles un lucru: că eram premierul României, nu sluga lui. Am ținut să onorez funcția și să-mi fac datoria față de români”, a scris Dăncilă, pe Facebook.

Share