home CORUPTIE, POLITICA Violeta Alexandru (PNL Bucureşti) îi exclude pe cei doi blatişti din CGMB

Violeta Alexandru (PNL Bucureşti) îi exclude pe cei doi blatişti din CGMB

Share

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, anunţă: cei doi consilieri PNL care au votat bugetul Gabrielei Firea vor fi excluşi din partid.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Oricine face la Bucureşti înţelegeri cu PSD este poftit să meargă la PSD sau la sateliţi!”, anunţă Alexandru.

„Lucrurile s-au schimbat în PNL Bucureşti. De fapt, le schimbăm în fiecare zi. Un proces de schimbare, bazat pe integritate, munca serioasă, proiecte credibile.

Am urmărit cu atenţie şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de astăzi. Mesajul meu pentru Consilierii Generali PNL a fost foarte clar. Am cerut seriozitate şi opoziţie totală la risipă de bani pe care G. Firea/PSD ne cere să o girăm prin aprobarea propunerii de buget.

Cine nu face faţă acestei exigente care ţine de igienă internă a unui partid de opoziţie la nivelul actualului Consiliu dominat de PSD&prietenii, cine îşi imaginează că poate folosi imaginea PNL şi să se alinieze în spatele PSD direct sau în spatele altor sateliţi, trebuie să răspundă. Nu permit să îşi bată joc cineva, folosind sigla PNL, de încrederea bucureştenilor. Am muncit mult ca să o recâştigăm.

Biroul Politic al PNL Bucureşti se convoacă în vederea retragerii sprijinului politic pentru Hazem Kansou şi Cristian Olteanu, Consilieri generali, urmând excluderea acestora.

Oricine face la Bucureşti înţelegeri cu PSD este poftit să meargă la PSD sau la sateliţi! Mergem mai departe. În PNL Bucureşti s-au oprit compromisurile”, a scris Violeta Alexandru.

Consilierii PNL Alexandru Hazem Kansou şi Cristian Olteanu au votat vineri în favoarea bugetului propus de Gabriela Firea cu toate că PNL Bucureşti a anunţat că liberalii din Consiliul General se vor împotrivi. Bugetul propus de Firea fost adoptat.

„Votez ‘Pentru’ proiectul de buget al Municipiului Bucureşti! Este imperios necesară dezbaterea sa înainte de şedinţa de Consiliu, într-o întâlnire a consilierilor generali ai fiecărui partid. Acest lucru nu s-a întâmplat. Bucureştenilor le trebuie asigurate condiţii prielnice, iar instituţiile din subordinea Primăriei Capitalei au nevoie de un buget optim pentru desfăşurarea activităţii”, anunţat penelistul Cristian Olteanu, pe Facebook.

Şi Alexandru Hazem Kansou a avut un răspuns similar, după cea fost întrebat de un utilizator de Facebook de ce a votat bugetul lui Firea.

Citeşte şi
Violeta Alexandru despre tăierea pensiilor speciale: „Gata cu privilegiile. Trebuie să existe o Românie justă pentru toţi!”

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, s-a declarat o susţinătoare a demersului privind impozitarea Read more

Olguţa Vasilescu îşi bate joc de ministrul Muncii, Violeta Alexandru

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu are o postare batjocoritoare la adresa ministrului Muncii, Violeta Alexandru, Read more

Violeta Alexandru a fost respinsă după ce nu a fost audiată în comisie

Violeta Alexandru, ministrul propus al Muncii, îi acuză pe social-democrații din Comisiile reunite de Muncă Read more

Violeta Alexandru a descoperit dosare de pensie mucegăite

În munca insistentă pentru desţelenirea dosarelor de muncă şi pensie ale românilor, Violeta Alexandru a Read more

Olguţa Vasilescu către Violeta Alexandru: „Furi ca o hoaţă ce am muncit noi”

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu o acuză pe ministrul Muncii, Violeta Alexandru, că i-a furat Read more

Violeta Alexandru, atacată de PSD. “V-a plătit Soros salariile!”

Parlamentarii din comisiile de muncă reunite au dat aviz negativ pentru ministrul desemnat al Muncii, Read more

Violeta Alexandru a dat afară din PNL blatiştii Gabrielei Firea

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a anunţat marţi seara că acei doi consilieri PNL care Read more

Violeta Alexandru a fost aleasă preşedinte PNL Bucureşti

Violeta Alexandru a fost desemnată președintele PNL București, cu 920 de voturi pentru numirea sa Read more

Violeta Alexandru începe schimbările la Inspectoratul Teritorial de Muncă

Violeta Alexandru acţionează în continuare. Inspectorii din cadrul Inspectoratelor Teritoriale de Muncă (ITM) din judeţe Read more

Violeta Alexandru le cere scuze muncitorilor din Sri Lanka, de la Ditrău

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a declarat surprinsă de atitudinea comunităţii faţă de cei doi lucrători Read more

Share