home EVENIMENT, POLITICA Violeta Alexandru desfiinţează ghişeele de la casele de pensii

Violeta Alexandru desfiinţează ghişeele de la casele de pensii

Share

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat că vor fi desfiinţate ghişeele în care stau funcţionarii de la Casele de Pensii, pentru că pensionarii să nu mai fie puşi în situaţii umilitoare.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Prima Casă de Pensii din care vor dispărea zidurile dintre funcţionari şi pensionari este cea din Bucureşti.

A venit momentul să spargem zidurile inutile care despart cetăţenii de serviciile de calitate pe care le merită. Încep cu o Casă de Pensii din Bucureşti. Extindem în ţară.

La Casele de Pensii la care am mers, din nou, astăzi mă revoltă să văd pensionarii stând cu spatele aplecat cerând informaţii printr-o uşiţă sau fereastra dincolo de care angajatul Statului sta comod pe scaun. Aici vin oameni în vârstă, mulţi în baston, oameni care aşteaptă în picioare să le vină rândul.

Faptul că există un zid cu o fereastră care se deschide când consideră reprezentantul instituţiei denotă că între Stat şi cei pe care îi deserveşte există un obstacol. Pe care îl vom înlătura că cele două părţi să fie egale iar comunicarea şi parcurgerea actelor dintr-un dosar să se facă în cele mai transparente şi umane condiţii. La un birou, cu toate hârtiile la vedere, cu pensionarul aşezat comod pentru a pune toate întrebările pe care le are.

Obişnuite sau mai puţin obişnuite, iniţiativele mele au legătură cu faptul că îmi pasă de oameni.

În curând desfiinţam zidurile. Pensionarii şi angajaţii Statului se respectă între ei”, a anunţat Violeta Alexandru.

Share