VIDEO Negaţioniştrii Covid spun că nu se duc la vot, pe 6 decembrie

Share

A devenit mai puţin important ce face negaţioniştii Covid la mitingurile lor obosite, ci ce gândesc ei despre actualitatea politică.

Peste o sută de manifestanți s-au adunat în Piața Victoriei din București, pentru a protesta față de noile măsuri luate de Guvern, pentru limitarea răspândiri virusului SARS-CoV-2, care întră în vigoare azi. Ei sunt nemulțumiți de obligativitatea purtării măștii de protecție și de previzibila vaccinare în masă.

Mobilizarea pentru manifestația din Piața Victoriei s-a făcut prin intermediul rețelelor sociale. Cei mai mulți dintre protestatari nu purtau masca de protecție. Masca de protecție este, în viziunea lor, „simbolul opresiunii și ignoranței”, se putea citi pe o pancartă a unui manifestant.

„În iad cu masonii sataniști care ne conduc”, era mesajul de pe o altă pancartă. „Jos dictatura!”, a fost unul dintre cele mai folosite sloganuri.

„Începând cu luna martie a anului viitor vor fi aduse 10,7 milioane de doze de vaccin, pentru a vaccina întreaga populație. Covidul se vindecă de la sine, nu avem nevoie de vaccinul obligatoriu. Cei mai mulți au scăpat fără nici un tratament.

Vaccinul se va administra în prezența Armatei. Dacă nu vei face vaccinul, nu vei mai avea voie să mergi la serviciu, nu vei avea voie a mergi în societate, vei fi exclus din societate”, a spus un vorbitor de la microfon.

„Huuuuuo”, a reacționat mulțimea. „Va invităm la boicot pe 6 decembrie. Boicot vot, boicot vot. Nu sunt idiot, nu mai merg la vot”, a fost un alt îndemn al lui Pompiliu Diplan, unul dintre organizatorii manifestatiei. „Nu ieșim la vot, nu ieșim la vot!”, a scandat mulțimea.

Share