home CORUPTIE, POLITICA VIDEO Mitică Dragomir, comportament de interlop. “Eu dau cu pumnul ca Jacky Chan!”

VIDEO Mitică Dragomir, comportament de interlop. “Eu dau cu pumnul ca Jacky Chan!”

Share

Mitică Dragomir, candidat la Consiliul General pe lista PSD năşită de Gabriela Firea, ţine să îşi reconfirme renumele de milițian comunist.

Scenele s-au petrecut în fața B1TV, unde Corleone prestase, la emisiunea lui Silviu Mânâstire, după care a fost luat la întrebări de activistul civic Marian Moroşanu, supranumit Ceauşescu.

Deși are o avere impresionantă, fostul pușcăriaș Dumitru Dragomir încasează de la stat trei pensii, în valoare de 206.400 de lei. Dragomir nu se deranjează să precizeze de unde provin cele trei pensii:

„Eu pe unde am fost am făcut câte ceva. Eu am concurat pentru Primăria Capitalei și am ieșit pe locul 3, cu Băsescu și cu Geoană. Eu, da, am trei pensii. Pentru că le merit. Am contribuit, aveam 15.000 de euro pe lună salariu, plăteam 6000 de euro la stat, la Ligă.

Am fost 2 legislaturi la Parlamentare, dintre care vicepreședinte de Comisie Parlamentară. Sunt singurul din istoria acestei țări din opoziție care ama făcut singur o lege organică, am drept de autor asupra ei.

Cine se compară cu mine dintre toți consilierii aștia care sunt propuși? Pe unde am fost Am făcut stadioane, am promovat tineri, am făcut sediul Ligii, cel mai frumos din lume, nu din acestă țară. Eu am finanțat și n-am luat de la clubburi bani.

Eu m-am zbătut și am făcut rost de bani și am făcut această clădire!”

Share