VIDEO Ludovic Orban: Dreapta Unită îl susţine pe Nicuşor Dan

Share

Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat în conferinţa comună cu liderii USR şi PMP că Dreapta Unită îl susţine pe Nicuşor Dan, la Primăria Capitalei.

Aceasta pentru că rechinii imobiliari îşi ascut săbiile şi încearcă să recaptureze Bucureştiul. La rândul său, liderul PMP Eugen Tomac a precizat că Nicuşor Dan va fi şi după alegerile locale primar general, pentru că bucureştenii vor şti că un vot pentru PNL, în Capitală, este de fapt un vot pentru PSD.

Ludovic Orban: Dreapta Unită îl susţine pe Nicuşor Dan

”Nu îl considerăm pe Nicuşor Dan perfect şi că şi-a îndeplinit chiat toate obiectivele pentru care a fost ales primar.

De de altă parte, vedem foarte clar că rechinii imobiliari şi toţi cei care au jefuit bugetele locale, au câştigat în mod ilegal de pe urma unor relaţii nepotrivite cu Primăria Capitalei, atât pe vremea lui Oprescu cât şi pe vremea lui Gabriela Firea, îşi ascut săbiile şi încearcă să recaptureze Bucureştiul”, a spus Orban.

Citeşte şi: Ludovic Orban (Forţa Dreptei): Ne vom clasa peste PNL

Liderul Forţa Dreptei a precizat, conform News.ro:

”Pentru noi este fundamental ca Bucureştiul să rămână pe mâna unui primar care să fie preocupat în primul rând de îmbunătăţirea vieţii cetăţenilor şi de finalizarea proiectelor pe care s-a angajat să le ducă la bun sfârşit, decât de jocuri de natură politică sau de reocuparea primăriei de către rechinii imobiliari şi de către toate fracţiunile care au jefuit de-a lungul timpului Bucureştiul”.

Citeşte şi: VIDEO Orban, Drulă, Tomac au lansat Polul de Dreapta

“Nicuşor Dan va fi şi după alegerile din acest an primar general al Capitalei, pentru ca în spatele lui Nicuşor Dan, pe lânga voturile noastre, vor fi şi voturile bucureştenilor cinstiţi şi oneşti, iar bucureştenii vor şti că un vot pentru PNL în Capitală este de fapt un vot pentru PSD”, a spus şi liderul PMP Eugen Tomac, în conferinţă.

Share