VIDEO La Căcâna-n vale, în Olt, PSD-iştii petrecură iar

Share

La Pădurea Căcâna, peste 1.000 de slătineni au petrecut de 1 Mai, în zona stației de epurare a orașului. Berile și micii au fost achitate de pesediști.

La Căcâna, slătineni pesedişti fericiţi, de 1 Mai

Zona se numeşte astfel, Căcâna, pentru că, din caza staţiei de epurare, acolo miroase a parfum fecaloid.

Regiuni de acest fel există şi lângă alte localităţi din România. În Focşani de exemplu, în vechiul Obor, în nordul oraşului, localnicii nu aveau, prin anii 70, apă curentă, nici toalete, şi atunci aruncau toate dejecţiile pe canalul de pe marginea drumului, care se numea Cacaina.

Dar acele vremuri, în urbea vrânceană, au trecut de mult şi Oborul este acum cartier curat şi pricopsit.

„Ca de fiecare dată, suntem prezenți în mijlocul membrilor de organizație. Astăzi ne întâlnim la Slatina cu o mie și ceva de membri.

E o tradiție pe care o păstrăm de peste 10 ani de zile și suntem împreună cu ei, astfel sărbătorim 1 Mai muncitoresc”, a declarat președintele PSD Olt, Marius Oprescu.

Citeşte şi: 2 mai 2018 – Căcâna, locul unde petrec pesediştii pe malul râului Olt

Primarul municipiului Slatina, Emil Moț (PSD), a ținut să sublinieze că „facem petrecerea noastră tradițională”.

„Ca de obicei, de 1 Mai, Partidul Social Democrat, la Slatina, păstrează tradiția. Suntem toți, aproape toți membrii Partidului Social Democrat.

Noi ne simțim bine, este voie bună, facem petrecerea noastră tradițională. Vreau să le urez tuturor membrilor noștri ‘La mulți ani!’, să fim cât mai mult timp împreună, să petrecem cât mai multe sărbători de 1 Mai!”, a spus Emil Moț, conform AK24.

Citeşte şi: Cum a sifonat bani Darius Vâlcov, în Slatina, prin firma Aceti

Deputatul Marius Iancu a adăugat că la Slatina ziua de 1 Mai înseamnă „voie bună, cu mici, cu bere” și multă veselie întreaga zi.

La eveniment a venit și Adrian Chesnoiu, fost ministru al Agriculturii, trimis în judecată de DNA, pentru trafic de influență.

Share