VIDEO Dodon spune că Maia Sandu e vândută lui Soros şi vrea marşul minorităţilor sexuale

Share

Igor Dodon se dă de gol singur şi îi dă de gol, cu ocazia aceasta, şi pe pesediştii din România, care folosesc aceleaşi texte de doi lei şi-un ban.

Igor Dodon a susținut o conferință de presă. În ultima zi de campanie electorale, cu două zile înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale, el a lansat numeroase atacuri murdare la adresa Maiei Sandu, multe dintre acestea amintind de campaniile PSD din România.

În primul tur, liderul PAS, Maia Sandu, a obținut aproape 488 de mii de voturi, adică peste 36% din sufragii. Pe locul doi s-a situat candidatul independent Igor Dodon, pentru care au votat aproape 440 de mii de cetățeni, adică peste 32% din numărul total al alegătorilor.

Turul doi al alegerilor prezidențiale se desfășoară astăzi.

Principalele declarații ale lui Dodon:

9 mai în Republica Moldova a fost, este și va fi Ziua Victoriei și altă varianta nici nu poate fi examinată. Cei care nu-și cunosc istoria nu au nici un viitor. Eu nu voi permite în loc de Marșul Victoriei să organizeze Maia Sandu marșul minorităților sexuale

Eu nu voi permite nici aderarea la NATO, nu vom permite ca tinerii noștri să fie folosiți pe post de carne de tun.

Cetățenii vor decide dacă viitorul președinte vă va numi separatiști sau nu, de aceea ieșiți la vot, pentru că de acest vot depinde și soarta voastră. Noi suntem același popor, aceeași familie.

Toți fac atacuri puternice la adresa mea, dar eu primesc lovitura și o trimit înapoi. Am încărunțit foarte mult în acești patru ani, dar eu întâlnesc aceste atacuri cu zâmbet. Mai greu suportă familia mea, soția, mama, care citește toate aceste murdării.

Pe 2 noiembrie, oponenții au lansat fotografii cu mine cu panglică neagră…mai nu am pierdut-o pe mama din cauza asta. Înțeleg că nu aveți suflet, dar trebuie să aveți limite, linii roșii. Eu niciodată nu voi permite să coboare cineva din echipa mea la așa nivel. Noi suntem mai presus, pentru că suntem mai puternici și vom rezista.

Sunt trei mari diferențe între mine și Maia Sandu: 1. experiență – eu vin din sectorul real, am condus economia, am fost în opoziție cu Plahotniuc. Doamna Sandu ce experiență are? Expert la Banca Mondială? Al 10-lea din 13? Ați luat bani de la Soros și ați închis școli?

Iată și cei din Diaspora, care scriu aici comentarii urâte, noi avem aceleași valori, ne iubim copiii, ne iubim familiile. Ce valori sunt la doamna Sandu? Ea e speriată, se ferește de oameni, sare ca friptă, susține diferite marșuri, care atentează la valorile și tradițiile noastre. Nu trebuie să te îmbraci în horboțica doar de sărbători ca să faci un selfie, dar asta trebuie să fie în suflet”

Pe Maia Sandu nu o ține nimic în această țară, de aceea, atunci când va pierde, își va lua rucsăciocul și va pleca.

Nu ați venit la dezbateri pentru că sunteți o laşă, un politician de seră, fără mesaj, fără nimic. Nu poți să repeți aceleași cuvinte de 10 ori, de aia nu ați venit. Sunteți niște politicieni de seră.

Share