Ce pune pe Facebook Victor Ponta după eşecul moţiunii

Share

În timp ce în R.Moldova Rusia face pop-cultură cu desene animate şi filme ruseşti, Ponta pune filmuleţe video pe Facebook.

(şi pentru că nu reuşim să încorporăm în pagină clipul, îl descriem aici) Un tip aruncă o sticlă de şampanie spre un perete, iar aceasta se destupă în timpul lovirii de perete, iar jetul de băutură o proiectează-napoi spre cel ce a aruncat-o.

Nu este o glumă, Rusia a reuşit să zăpăcească electoratul din R. Moldova cu o politică media foarte inteligentă pe media de limbă rusă, bazată pe filme bune, divertisment şi doză zilnică de otravă politică.

La fel face şi Victor Ponta în România şi foloseşte Facebook. Azi, după eşecul moţiunii opoziţiei de catifea, premierul trimis în judecată a pus un film.

Şpârla băgată pe Facebook de Ponta e simplă: unul care vrea să facă altuia ceva şi se întoarce contra lui. Imaginile din clipul pus de Iresponsabilul Vesel spun tot despre nivelul de puber cu mintea-ngălată de jocuri pe Internet la care este şeful de azi al executivului român.

nota: V-am spus că, după eşecul moţiunii, Ponta va glosa pe tema “acum ne putem apuca de treabă”? V-am spus. Suntem curioşi prin ce fel de acţiuni va demonstra în curând că numai de treabă nu-i arde. Poate tot pe Facebook.

Share