home EVENIMENT, POLITICA Victor Ponta pare foarte îngrijorat de viitorul său

Victor Ponta pare foarte îngrijorat de viitorul său

Share

Victor Ponta pare să fie foarte îngrijorat de viitorul său penal, pentru că a început să se intereseze la Curtea Europeană de Justiţie cum stă treaba cu cazul său.

Dar, pentru că a apărut ex-abrupto la DNA fără să fi fost chemat de procurorul său de caz, Jean Uncheşelu nu l-a primit. E, dacă o să aibă vreodată timp domnul procuror să mă primească, sunt la dispoziţia sa! – zise Ponta la ieşire. Disperare mare, Miţule!

Victor Ponta a declarat că a adus un “document foarte important“, dar a lăsat o perdea de mister peste acest document. Ulterior, prins de jurnalişti la sediul PSD, a explicat

Curtea Europeană de Justiţie ne-a lămurit pe toţi că, atâta timp cât plătim taxele, e bine. Dacă respectăm decizia Curţii Europene, s-a terminat.

Tot acest compleu declaraţie – apendice – declaraţie – apendice servit de Ponta nu ne este adresat nouă, ci procurorului Uncheşelu. Noi trebuie să-l desluşim, ca să înţeleagă plugaru ce spune telectualu, că-i abstract în exprimare.

Va să zică, Victor Ponta încearcă să-l convingă pe procurorul DNA că nu are un caz, pentru că, dacă şi-a plătit taxele, este curat ca lacrima. I-a adus un document despre asta lui Uncheşelu, care nici nu l-a băgat în seamă.

Aşa că Ponta i-a transmis lui Uncheşelu…

Nu a avut timp să mă primească acum (îl râcâie tare – n.n.), probabil că va studia documentul şi, după ce îl studiază, mă cheamă. Speram să şi vorbesc cu procurorul, să îi explicăm. Dar, neavând timp, o să vin cu altă ocazie.

Dacă Jean Uncheşelu ar fi vreo femeie mai cu vino-ncoa, am zice că e îndrăgostit lulea… Pe cine crezi că păcăleşti tu, măi Victoraş? Dacă eram aici, în România, plugari, mai înţeleg, dar aşa?

Dacă tu ai pontat 27 de ore de muncă pe zi consultanţă juridică pentru CE Turceni şi ai plătit taxele, n-ai treabă cu Fiscul, evident, dar ai treabă cu procurorii anticorupţie pentru fals şi uz de fals, care sunt infracţiuni asociate faptelor de corupţie.

Citeşte şi
Procurorul de caz Uncheşelu, din Dosarul Turceni - Rovinari, în care e cercetat şi falitul
Conform ultimelor informaţii publice, Jean Uncheşelu, procurorul de caz din Dosarul Turceni - Rovinari, este
Preşedintele USR Nicuşor Dan a depus la Tribunalul Bucureşti plângeri contra lui Victor Ponta şi
Rudele victimelor din Clubul Colectiv au depus la Parchetul General o plângere penală. Aceasta este
Sebastian Ghiţă ar fi finanţat campania electorală pentru Preşedinţie a lui Victor Ponta, sifonând bani
Victor Ponta este plasat sub control judiciar pentru 60 de zile de către procurorii DNA
Victor Ponta, prim-ministru în timpul alegerilor prezidenţiuale din 2014, a afirmat că românii din Diaspora
Hai să vedem: cine mai hăule pe Internet contra Justiţiei? De obicei, cine are probleme
Victor Ponta este vinovatul principal al excluderii României de la Eurovision, conform informaţiilor deţinute de
Raportul MCV pe 2016 îi face praf pe Victor Ponta şi Călin Tăriceanu? Nici o
Share