home CORUPTIE, POLITICA Victor Ciutacu se alătură lui Serghei Mizil şi jigneşte Diaspora

Victor Ciutacu se alătură lui Serghei Mizil şi jigneşte Diaspora

Share

Victor Ciutacu, realizator de emisiuni la România TV, post de propagandă al PSD, îi atacă şi el violent pe românii din Diaspora.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Aceasta la scurt timp după ce prietenul lui, Serghei Mizil, a lansat un potop de înjurături la adresa românilor din Italia.

”Ce suntem, mă, egali? Când vă pişaţi pe noi cu jet eram egali? Când ne transmiteaţi că ne puneţi voi preşedinte, că noi nu suntem în stare, nu eram egali? Când ne aruncaţi din vârful buzelor că trimiterile voastre de bani online la neamuri ne-au scos pe toţi din sărăcie, nu eram egali? Când aţi venit să ne devastaţi oraşul, nu eram egali? (referire la mitingul din 10 august 2018 n.red.). Nu suntem deloc egali! Egali o să fim când o să ne întâlnim la circa finanaciara sau la DITL. Egali o să fim când o să votăm, fiecare în parte, acolo unde plătim impozite şi taxe. Până atunci, abţineţi-vă să vă puneţi pe picior de egalitate cu noi”, a scris Ciutacu, pe Facebook.

„Nu, pisoilor, suntem fiecare pe cont propriu. Nu vă urăsc. Sunteţi prea mici pentru asta. Dar vă detest! Din ficaţi, din călcâie, cu toată puterea de care sunt în stare să dau dovadă. Şi o fac continuu, fie ea epidemia în apogeul ei sau abia la început. Să se solidarizeze cu voi ăia care au făcut bani şi şi-au luat putere cu ajutorul vostru. Sunteţi complici“, a mai adăugat Ciutacu.

Serghei Niculescu Mizil, vedetă a emisiunilor de showbiz şi apropiat al unor figuri de seamă din PSD, a lansat luni un val de înjurături suburbane la adresa romanilor din Italia. El este nemulţumit că aceştia au votat împotriva „ciumei roşii” iar acum vor să se întoarcă în ţară.

„Nu se poate ce se întâmplă la ora actuală în ţara asta. Am avut asociaţi, oameni, romani plecaţi în Italia. Înţelegeţi-mă bine ce spun. Nu mă refer la toţi românii din Italia. Mă refer la cei cu ‘como se dice’. Păi dă-te în sloboz, în morţii mă-tii, acum când a venit coronavirusul veniţi pe capete înapoi? Păi, nu va mai e frică de ciumă roşie? E mai periculoasă decât virusul.

Până acum, numai ‘ciuma rosie’. L-aţi votat pe Iohannis, unde aţi văzut zilele astea că apare? Senchi, al nostru… nimic.

Voi aţi votat trei zile şi aţi votat Iohannis, stabilitate, v-aţi pişat pe mine, eu cetăţean roman care votez o zi. De ce să votez eu o zi şi voi trei zile? Acum când aţi dat de ananghie, toţi vorbeau stricat româneşte, aveau accentul ăla italienesc. Ridicau vocea. Staţi la voi acolo, băga-mi-aş pula în mama voastră, staţi acolo.

Acuma, senchi, veniţi pe toate căile şi vă ascundeţi în România. Staţi în pula mea la voi în Italia. Băi, dacă sunteţi şmecheri şi aţi votat şi v-aţi pişat pe România, şi acum ‘ciuma rosie’, acum veniţi şmecheri acasă. Staţi în pula mea la voi acolo”, a spus Serghei Niculescu Mizil într-o evidentă stare de ebrietate.

Victor Ciutacu, petrecere cu Serghei Mizil:

Share