home CORUPTIE, POLITICA Victor Ciutacu a întrebat-o pe Olguţa Vasilescu dacă e cam curvă

Victor Ciutacu a întrebat-o pe Olguţa Vasilescu dacă e cam curvă

Share

Victor Ciutacu a întrebat-o în direct pe Lia Olguţa Vasilescu dacă e curvă. Ciutacu a întrebat-o pe Lia Olguța Vasilescu la ce se referă președintele când vorbește despre moralitate.

Victor Ciutacu: Ce vrea să insinueze, că sunteți cam curvă?

Lia Olguța Vasilescu: Nu știu, ar trebui să îl întrebați pe el. Și mie mi s-a părut că întrece penibilul pentru că folosește argumente ale postacilor. Se coboară mult prea mult pentru funcția pe care o are.

Victor Ciutacu vs. Olguţa Vasilescu: “Ce vrea să insinueze Iohannis, că sunteți cam curvă?”

Dialogul dintre Ciutacu şi Olguţa este de manual de jurnalism. Victor Ciutacu era îndreptăţit să pună, în context – pe care-l dezvoltăm mai jos, această întrebare.

Pe de altă parte, Olguţa Vasilescu a reacţionat perfect. Dacă ar fi făcut greşeala să spună “Domnule, nu sunt curvă”, imediat presa ar fi titrat “Olguţa Vasilescu: Nu sunt curvă!” şi s-ar fi înţeles exact inversul.

Problema însă este alta: cum s-a ajuns să se discute despre moralitatea Olguţei Vasilescu în spaţiul public şi de ce? Iar aceasta are legătură cu alte lucruri care se zvonesc şi care deocamdată nu pot fi verificate. Despre cantitatea de alcool şi cum se închid şi când anumite secţii de spitale prin Craiova.

Despre cauze

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis joi o scrisoare premierului Viorica Dăncilă în care anunţă respingerea numirii Liei Olguţa Vasilescu în funcţia de viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

„Am decis să resping propunerea de numire a doamnei Lia Olguţa Vasilescu în funcţia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice”, se arată în scrisoare.

Motivele: moralitatea. Şeful statului îi solicită premierului să facă o altă propunere pentru funcţia respectivă.

Share