Vasile Dăncu ar putea să revină în PSD, Cozmin Guşă deja e acolo

Share

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că sociologul Vasile Dâncu ar putea fi cooptat în echipa de conducere a partidului.

DONEAZĂ ACUM





PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Este posibil, este posibil să se regăsească în conducerea partidului”, a afirmat Marcel Ciolacu, la finalul conferinţei extraordinare de alegere a preşedintelui PSD Bucureşti, întrebat dacă sociologul Vasile Dâncu se va regăsi „într-o formă sau alta” în conducerea PSD după congresul partidului din 29 februarie.

Preşedintele social-democraţilor nu a putut preciza dacă în prezent Dâncu are carnet de membru al PSD. „Nu ştiu, nu am intrat în detalii cu dânsul, dar mie mi-ar plăcea foarte mult ca un intelectual de stânga cum este domnul Vasile Dâncu să vină alături de noi în partid”, a mai declarat Ciolacu.

Totodată, preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a afirmat că „jurnalistul, realizatorul tv” Cozmin Guşă a fost membru şi „a revenit” în organizaţia PSD Sector 1. „Aşa mi-a spus preşedintele PSD Sector 1: nu doreşte funcţii, nu doreşte să candideze pentru nicio poziţie, vrea doar să participe la campania pentru alegerile locale. Nu candidează pentru nicio poziţie nici la nivel de sector, nici la nivel de municipiu, nici la nivel de ţară”, a completat Firea.

Cozmin Gușă s-a înscris în PSD în luna octombrie, dar a fost exclus din partid într-o ședință a Comitetului Executiv Național, care a avut loc imediat după primul tur al alegerilor prezidențiale, pe 12 noiembrie. A doua zi, Gușă a anunțat la Realitatea PLUS că va reveni în PSD după ce Viorica Dăncilă va fi schimbată din funcție. ,,Decizia conducerii PSD nu schimbă cu nimic determinarea mea. Proiectul meu este reformarea PSD”, a declarat Cozmin Gușă.

Share