Va fi Henry Kissinger arestat pentru crime de război?

Share

~Spartakus~

Reuniunea grupului Bilderberg, care va începe mâine la hotelul Suvretta House din St Moritz, agită din nou spiritele, după ce un parlamentar elveţian, Dominique Battig, membru al celui mai important partid din Ţara Cantoanelor, a cerut arestarea fostului diplomat american Henry Kissinger.

setyoufreenews

Acesta, un participant obişnuit la conferinţele Bilderberg, a fost acuzat de Battig că ar fi comis crime de război în Indochina, Bangladesh, Chile, Ciprul şi Timorul de Est în perioada când a lucrat în cadrul administraţiilor Nixon şi Ford.

De altfel, numeroşi autori au demonstrat că politicianul american a aprobat personal campanii de bombardament soldate cu mii de victime civile şi a avizat folosirea temutei substanţe chimice denumite “Agent Orange”.

Chiar şi generalul Teldord Taylor, fostul procuror-şef din partea SUA la procesele de la Nürnberg, a declarat că Henry Kissinger a comis crime de război, ordonând bombardarea mai multor sate vietnameze în timpul războiului din Vietnam.

Ei, hai, că dacă au putut elveţienii să-l aresteze pe Polanski, n-o să-l poată sălta pe Kissinger? Măcar pentru o hărţuire sexuală acolo, că doar şi ei au menajere sexy…

sursa: Reporter Virtual

Share