home DIVERSE, POLITICA Ioska, asta e urat. Urat, urat de tot… Nu se face…

Ioska, asta e urat. Urat, urat de tot… Nu se face…

Share

Pe blogul lui Iosif Buble, jurnalist la Antena 1 si 3, ultimele doua posturi m-au umplut de revolta si rusine.

Ioska (pe care il cunosc de cand era reporterul lui Carol Kuki Sebastian, la emisiunea acestuia de la Mix FM, acum cativa ani) a pus mana pe ceva, despre care se spune ca umbla in limba cei de la Can-Can si ca l-ar avea deja Realitatea TV.

Nu faci chiar tot ce vrei, Ioska

Ioska, “ne bucuram ca faci ce vrei”, vorba unui clip publicitar pentru berea Tuborg, dar ca jurnalist nu poti sa faci chiar tot ce vrei.

Probabil ca bietul Kuki nu a apucat sa te invete si asta. De exemplu, nu publici un clip video, in care o femeie, eventual fie ea si membru marcant PSD, face sex oral cu un eventual alt personaj politic. E treaba ei ce face in timpul liber. Si ea poate sa faca exact ce vrea.

Pur si simplu, tu, jurnalist, nu faci asa ceva. Sau, macar daca te zgandare / scarmana Sarsaila, uploadez-o pe YouTube, pe userul, de exemplu, SarsailABCD, in spatele caruia te afli chiar matale, si apoi zi asa: “Ia uite ce am gasit eu pe Iutub. O fi Ana Birchall, secretar executiv PSD, sau nu?”. Eu, personal, n-as face nici asta.

Problemă în Antena 1?

Eu cred ca acum in Antena 1 poate fi o problema, iar lumea poate ca vajaie, fiecare urland la toata lumea. Daca treaba nu este cumva la alt nivel. Ramane sa vedem despre ce este vorba, la ce nivel, cine, ce, cum si unde. Oricum, ar trebui sa avem doua lucruri: un proces si un scandal.

Pentru ca Ana Birchall este acum in campanie de imagine si se zvoneste ca va fi ministru al Educatiei in viitorul cabinet PSD (de ne-ar feri Dumnezeu de asa ceva). Un scandal nou, dupa cel cu Mihaela Radulescu si emisiunea “Scoala Vietii”.

Share